Slimme online calculatietool voor 100% winstalleren

100% winstalleren® heeft een slimme calculatietool ontwikkeld waarmee de installateur online een installatieproject kan calculeren. In deze calculatietool wordt de gehele installatie van groepenkast tot schakelmateriaal inzichtelijk gemaakt. De installateur ontvangt vervolgens volledig automatisch een transparante offerte, met daarop overzichtelijk alle benodigde materialen van de diverse aangesloten fabrikanten.

100% winstalleren is een poldermodel voor samenwerken
100% winstalleren is een uniek concept van Attema & WAGO en staat synoniem voor volledig stekerbaar installeren voor de woning- en transformatiebouw en soortgelijke projecten. De calculatietool is het resultaat van een samenwerking met schakelmateriaalpartners GIRA, JUNG en PEHA Honeywell. Het stekerbaar winstalleren concept is al in vele projecten succesvol toegepast. “Diverse installateurs zijn lovend over het voordeel van flexibel installeren met standaard stekerbare oplossingen,” zegt Marcel Visser van 100% winstalleren.

Gemak en comfort voor de installateur
De kracht van de online calculatietool zit hem in de verbinding tussen de verschillende aangesloten partners. Visser: “De tool calculeert op basis van de standaard beschikbare materialen in de markt. Hierdoor worden snelle levertijden gegarandeerd. Op basis van zijn of haar voorkeur selecteert de installateur een groothandel en schakelmateriaalfabrikant. De gekozen groothandel zorgt ervoor dat de installateur vervolgens een transparante en overzichtelijke offerte ontvangt. Zonder dat de installateur hiervoor zelf contact hoeft op te nemen met de groothandel. Gemak en comfort voor de installateur staan dus voorop bij de calculatietool.”

Vernieuwde manier van samenwerken
Het idee voor de online calculatietool is ontstaan uit de filosofie van het winstalleren concept, zegt Visser. “Een innovatieve installatiewijze vraagt nu eenmaal om een vernieuwde en efficiënte manier van samenwerken, ook online in het digitale tijdperk waarin we leven. Met het 100% stekerbare winstalleren wordt de installatietijd op een bouwproject aanzienlijk gereduceerd. En dankzij de slimme online calculatietool behaalt de installateur nu ook tijdwinst in het voortraject, gedurende de calculatiefase van een project.”

Calculeer eenvoudig en snel uw stekerbare project op www.winstalleren.nl

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar 100% winstallerenMeer informatie