Betrouwbare dakbedekkingen voor een eerlijke prijs

63242_439139596164479_433713478_n

Met de komst van TechnoNICOL op de Benelux markt is er een nieuw tijdperk begonnen. De van oorsprong Russische producent en leverancier van dakgerelateerde producten produceert vandaag in maar liefst 51 fabrieken producten voor de dakbedekkingsindustrie. Volgens Randy Müller, sales manager voor de Benelux markt, zijn met name de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsproducten van TechnoNICOL toonaangevend en trendsettend in zijn klasse. En men hanteert een unieke all-in verzekerde projectgarantie voor 0% van de aanneemsom.

TechnoNICOL is opgericht in 1992. Sindsdien heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als producent van kwaliteitsvolle, betrouwbare en doelgerichte materialen en systemen geschikt voor een waaier aan bouwprojecten. Het bedrijf ontwikkelt zich gestaag op internationaal vlak. “De producten worden nu geleverd aan maar liefst 81 landen,” zegt Müller. Behalve in Rusland, zijn we ook vertegenwoordigd in Centraal- en Oost-Europa, Azië en Oceanië. En sinds een jaar nu ook op de Benelux markt. Onze jarenlange ervaring en nieuwe missie zie je terug in onze producten en diensten.”

crystal-black-1024x644

Uniek verzekeringsconcept
“We produceren al twintig jaar bouwmaterialen. Naarmate ons bedrijf groeide en actief werd op de internationale markt kwam ook het besef dat ons merk een onmisbaar deel is van een succesvolle ontwikkelingsstrategie,” vertelt Vladimir Markov, de algemeen directeur van TechnoNICOL. “We begrepen dat we altijd, waar we ook mee bezig zijn, ernaar moeten streven dat men ons ziet als een uiterst professionele en betrouwbare partner, een ware meester in ons vak. Juist daarom ligt het meesterschap concept aan de basis van onze vernieuwde brand.”

390075

TechnoNICOL is gespecialiseerd in de verkoop van dakbedekkingsmaterialen, bitumineuze membranen, kunststof membranen en dakrol materialen voor platte daken in de Benelux. “We ontwikkelen en produceren met de meest hoogwaardige technologieën die door onze eigen R&D afdelingen zijn ontwikkeld,” zegt Müller. “Dit levert onder andere dakbedekkingen van een bijzonder hoge kwaliteit voor een zeer eerlijke prijs. Onze prijs- / kwaliteitverhouding is werkelijk subliem. Daarnaast onderscheiden we ons met een uniek all-in verzekeringsconcept. We bieden een 20+ jaar all-in verzekerde projectgaranties voor 0% van de aanneemsom. Dat laat zien dat wij en onze marktpartners vertrouwen hebben in onze producten. Kortom, TechnoNICOL staat voor betrouwbare dakbedekkingen.”

 


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar TechnoNICOL Meer informatie