Bijeenkomst Circulair installeren

Hoe wordt circulair installeren al toegepast in Duitsland en Nederland? Wat zijn de regels en procedures en wat zijn de kansen voor jou als ondernemer in beide landen? Om deze vragen te beantwoorden organiseert de Duits Nederlandse Handelskamer (DNHK) samen met Techniek Nederland een bijeenkomst bij Loohuis Installatiegroep in Enschede.

Onderdeel van deze bijeenkomst is een bezoek aan een bouwlocatie in Enschede waar duurzaam gebouwd wordt aan een wooncommunity. Loohuis Installatiegroep bouwt hieraan mee en verzorgt de rondleiding. Laurens de Vrijer van Techniek Nederland vertelt over circulair installeren in Nederland en deelt daarvan voorbeelden. Ook wordt samen gekeken naar de Duitse installatiemarkt en welke kansen en uitdagingen er in ons buurland liggen.

Ben je werkzaam in de installatiebranche en wil je graag worden bijgepraat over de mogelijkheden van circulair installeren in Nederland en Duitsland? Meld je dan aan voor deze interessante bijeenkomst op 12 oktober in Performance Factory in Enschede. Aanmelden kan via deze link. (via Techniek Nederland)