Building Holland 2016

BuildingHolland

De afgelopen twee jaar is het event Building Holland door Duurzaam Gebouwd en RAI Amsterdam getransformeerd tot een integraal kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector. De editie van 2016 staat in het teken van ‘zien en beleven’ en vindt plaats van 22 tot en met 26 maart in de RAI in Amsterdam. Een vooruitblik.

Tijdens Building Holland komen 10.000 bezoekers en 150 standhouders samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. In geen vergelijkbare branche kan een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten gereduceerd worden. Tegelijkertijd is dit een sector die écht een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie. De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennis delen, netwerken, van elkaar leren en in de gehele bouwketen beter samenwerken.

Al deze facetten komen aan bod tijdens het driedaagse evenement met een inspirerende beurs, een inhoudelijk programma met topsprekers, kennissessies en een toonaangevend netwerk van participanten. De toegang os gratis, mits vooraf geregistreerd.