Building Intelligence

net10 is een ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één. Het net10 ‘building intelligence’-systeem is voorzien van een zeer intuïtieve HTML 5 web-interface waardoor het systeem eenvoudig te bedienen is.

net10 is de nieuwste ontwikkeling van Paxton, fabrikant en marktleider in de Benelux van elektronische toegangscontrolesystemen en intelligente beveiligingsoplossingen. Het systeem maakt het mogelijk om bestaande functionaliteiten van een gebouw, zoals een alarmsysteem, brandmeldinstallatie en IP camera’s maar ook verlichting, airconditioning en verwarmingsinstallaties te integreren met net10.

Door gebruik te maken van krachtige innovatieve technologieën biedt net10 de mogelijkheid toekomstige functionaliteiten eenvoudig aan het systeem toe te voegen. Zo communiceren alle apparaten onderling over IPv6 of Bluetooth BLE. net10 is bedacht en ontworpen vanuit de gebruiker. Dat betekent dat gebruiksvriendelijkheid, comfort en eenvoudig beheer voorop staat.