De Groot Installatiegroep neemt Breman Brandbeveiliging over

image

De Groot Installatiegroep vergroot zijn positie in de Nederlandse sprinklerbeveiligingsbranche dankzij de overname van de activiteiten van Breman Brandbeveiliging BV uit Elburg.

Binnen de Breman Installatiegroep werd onvoldoende toekomst gezien voor een gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf. Om de werkgelegenheid te behouden, is gezocht naar een groter brandbeveiligingsbedrijf waarin Breman Brandbeveiliging kon opgaan. En dat is gevonden in De Groot Installatiegroep. De 22 medewerkers van het bedrijf gaan eveneens mee over. Door deze overname versterkt De Groot Installatiegroep haar positie als één van de grootste (sprinkler) installatiebedrijven in Nederland.

Algemeen directeur Marcel de Groot over de overname: “Breman Brandbeveiliging is een bedrijf gespecialiseerd in sprinklersystemen en past uitstekend in het strategische plan van ons bedrijf. Men doet in Elburg het proces van ontwerp tot en met de installatie en after sales. Door de integratie in onze brandbeveiligingsdivisie, met vestigingen in Ridderkerk, Emmen, Hengelo en Tilburg, kunnen we nu vanuit al onze vestigingen snel en slagvaardig werken aan projecten in het hele land en buiten onze landgrenzen. Met een ervaren team betrokken specialisten die perfect op elkaar zijn ingespeeld.”