De Installateur van de Toekomst ook centraal in Hardenberg

Beursorganisator Easyfairs brengt op 10, 11 en 12 september E & W opnieuw samen met aandacht voor de toekomst van de installateur. “De ontwikkelingen in de installatie- en elektrobranche gaan erg snel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Er is vakkennis nodig om alle ontwikkelingen bij te houden”, aldus Head of Event Mathilde Koniuszek. Daarom staat Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg gedurende drie dagen volledig in het teken van De Installateur van de Toekomst.

In Hardenberg wordt voor de tweede keer een platform gecreëerd voor zowel de E- als de W-installateur. Dit keer is kennisdeling een belangrijk onderdeel van het beursconcept. “Door alle ontwikkelingen die gaande zijn, bijvoorbeeld de energietransitie, is het voor installateurs met een drukke agenda lastig om zich te verdiepen of op de hoogte te blijven. Daarom schenken we met De Installateur van de Toekomst extra aandacht aan actuele onderwerpen, waarbij we de nadruk leggen op praktische informatie die toepasbaar is op de werkvloer”, aldus Koniuszek.

De Installateur van de Toekomst vindt plaats op 10, 11 en 12 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn iedere dag van 13.00 tot 21.00 uur. Met de avondopenstelling is het voor installateurs ook mogelijk om na het werk de beurs te bezoeken.