De nieuwe compacte WTW-unit – flexibel en van alle gemakken voorzien

De compacte luchtbehandelingsunit CSL-800 is het nieuwste product in het luchtbehandelingsportfolio van WOLF. Deze is speciaal ontwikkeld voor kleine luchtdebieten tot 800 m³/h.  Deze efficiënte oplossing voor één of enkele ruimtes voldoet aan alle aanbevelingen van de VDI 6022-norm. Mogelijke toepassingen zijn bijvoorbeeld kinderdagverblijven, diverse artspraktijken en kantoortuinen.

De belangrijkste voordelen van deze luchtbehandelingskast zijn de flexibele montage mogelijkheden aan de wand, aan het plafond of op de vloer, en een uitgebreid regelsysteem. Het luchtdebiet kan constant, vraaggestuurd of met constante druk worden geregeld, zonder extra accessoires. De gebruiker kan met het WOLF WRS-K regelsysteem via het gebouwbeheersysteem de techniek aansturen.

De energie-efficiëntie is hoog; de warmteterugwinning heeft een rendement tot meer dan 90% dankzij een hoogwaardige platenwarmtewisselaar. Optioneel is vochtterugwinning met een enthalpiewarmtewisselaar mogelijk. De standaard geïntegreerde bypass maakt een efficiënte zomer-/nachtventilatie mogelijk.

Uitgebreid assortiment accessoires

De CSL-800 heeft naast een goede basis aan functies, ook een uitgebreid assortiment accessoires. Verwarming en koeling wordt mogelijk gemaakt met verwarmings- en/of koelbatterijen met water als medium.

Het luchtdebiet kan indien gewenst geregeld worden met CO2-, vochtigheids- of VOC-sensoren. Extra modules – zoals een gecombineerde toe- en afvoerklep met één servomotor of een tweede filtertrap in de luchttoevoer – maken de CSL-800 aanpasbaar aan allerlei situaties en wensen.

Eenvoudig ontwerpen en installeren

Van ontwerp tot installatie: de CSL-800 biedt een perfect op elkaar afgestemd totaalpakket. Met innovatie, efficiëntie en aanpassingsvermogen realiseert deze een optimaal binnenklimaat. Verdere informatie vindt u hier: https://www.wolf.eu/nl-nl/professional/producten-luchtbehandeling/compacte-units/csl