Dé partner in koudetechniek op VSK

 

 

BITZER profileert zich op de VSK in Utrecht – van 6 tot en met 9 februari 2018 – nadrukkelijk als dé partner in koudetechniek. “We laten zien waar BITZER voor staat en welke richting we opgaan in de toekomst,” zegt Ruud van Dissel, Managing Director bij BITZER Benelux. “Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met twee een nieuw gezicht binnen ons team: Walter Baselmans, en zijn ook onze 100% dochterondernemingen van de partij; Armaturenwerk Altenburg (AWA) en Lodam. Kortom, het belooft een interessante beurs te worden.”

Nieuwe gezichten
BITZER grijpt de VSK aan om geïnteresseerden een compleet overzicht te geven van het productassortiment en zich nadrukkelijk te profileren als kennispartner in de koudetechniek. “De markt van koudetechnieken is volop in beweging,” constateert Van Dissel. “Men is naarstig op zoek naar efficiënte oplossingen, waarin energiebesparing een belangrijke rol speelt, naast uiteraard de milieuvriendelijke koudemiddelen. We laten zien dat onze producten daar volledig op toegespitst zijn en bieden installateurs/adviseurs graag een helpende hand om tot een optimale installatie te komen. Tijdens de VSK staan onze medewerkers de bezoekers graag te woord. Behalve Walter (alle dagen) en ondergetekende (donderdag en vrijdag) zullen ook Ad van Beek (alle dagen), Peter Heesterbeek (woensdag- en donerdagmiddag), Sonja Delissen (woensdag), Linda Reumers en Erik Duvellié (vrijdag) aanwezig zijn.

BITZER Quiz
Behalve in de koudetechniek gaat BITZER zich volgens Van Dissel ook toeleggen op andere marktsegmenten, zoals die van warmtepomptechnieken, Smart Climate Units, et cetera. “Ook die visie willen we graag tijdens VSK delen. Daarnaast zijn onze 100% dochterondernemingen – AWA en Lodam – vertegenwoordigd op onze stand om bezoekers van informatie te voorzien over respectievelijk de mogelijkheden in afsluiters en lijncomponenten (AWA)en de bewaking, monitoring en sturing van BITZER met Lodam-producten door middel van IQ-modules. Tevens is er aandacht voor onze after sales kanaal, de zogenaamde Greenpoints, verdeeld over 49 locaties wereldwijd en natuurlijk de BITZER Academy in Duitsland. Bezoekers die deelnemen aan de BITZER Quiz op de beurs maken iedere dag kans op een CO2-training aan de BITZER Academy, inclusief twee hotelovernachtingen. Genoeg redenen om onze stand te bezoeken op de VSK.”

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar BITZERMeer informatie