Industriële identificatie – Direct Signs B.V.

 

Voor een installateur is niets zo vervelend als een project niet kunnen afsluiten omdat de verplichte identificatie (labels) op installaties op zich laat wachten. Dankzij de tooling van DirectSigns is dat verleden tijd. De benodigde installatie-identificatie wordt na opdracht binnen 24 tot 48 uur geleverd. En desgewenst heeft de installateur zelf de vrije hand in het ontwerp. Bezoekers van de Installatie Vakbeurs kunnen zelf ervaren hoe eenvoudig het is om zelf een dergelijke identificatie te creëren.

Naamplaatjes, industriële borden, Resopalborden, switchborden, kabellabels, ventielplaatjes, typeplaatjes, installatie-identificatie, veiligheidsborden, verwijsborden, metalen borden, patchpanels, DirectSigns maakt het allemaal. “En in recordtempo,” zegt Lasse Rijns van DirectSigns. “We zijn een nieuw bedrijf op de Nederlandse markt en reeds jaren actief in Zweden en Duitsland. Onze kracht zit hem in het kunnen leveren binnen 24 tot 48 uur. Wie voor 15.00 uur een bestelling plaatst, heeft in veel gevallen de volgende dag zijn bestelling al in huis. Een grote meerwaarde, ook voor installateurs, om een project snel en correct te kunnen afronden. De labeling laat immers vaak op zich wachten; er gaat al gauw een week of twee overheen. Dat hoeft nu niet meer.”

cabel_product

Vrijblijvend testen
De Installatie Vakbeurs is het eerste grote evenement waarop DirectSigns zich aan de markt presenteert. Lasse: “We laten bezoekers kennismaken met onze tooling via onze website, waarop zij overigens ook thuis vrijblijvend zonder account aan onze dienstverlening kunnen proeven. Ook tonen we direct de prijs van het gecreëerde product. We zijn volledig transparant en dat wordt ook gewaardeerd door onze klanten met een klantloyaliteit van rond de 95%. Bestellen kan alleen na het aanmaken van een account.”
DirectSigns maakt gebruik van verschillende typen borden. “Het merendeel van de labels wordt gecreëerd op Resopal, een gegrafeerde kunststof met een witte achtergrond en zwarte tekst. Uiteraard kan naar hartenlust worden gespeeld met kleurcombinaties. De borden worden opgehangen met bijbehorende bevestigingsmiddelen of middels een zelfklevende achterzijde, afhankelijk van de grootte. Als basismateriaal is tevens keuze uit gegrafeerd RVS, bedrukt of geanodiseerd aluminium, plastic en vele stickermogelijkheden. De producten zijn uiterst duurzaam en UV-bestendig. Ook speciale vormen en maten zijn mogelijk, net als unieke machineplaatjes met CE-keurmerk.”

 


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar DirectSigns Meer informatie