Innovatieve waterapparatuur voor een tijdelijk project? Rental Next Level

Xylem, wereldwijd leverancier van innovatieve watertechnologie, introduceert een nieuwe standaard in de verhuurwereld. ‘Rental Next Level’ is een nieuwe service die complete, tijdelijke oplossingen verhuurt voor het transporteren, behandelen en zuiveren van water.

‘Rental Next Level’ is een uitbreiding van de diensten van ‘Xylem Rental Solutions’, dat vandaag al oplossingen voor (afval)water biedt dankzij de verhuur van apparatuur van topkwaliteit. Met deze nieuwe service krijgen klanten toegang tot op maat gemaakte systemen die door ingenieurs voor elk budget en elke toepassing ontworpen, gepland en geïnstalleerd kunnen worden.

De verhuurdienst heeft heel wat belangrijke voordelen voor klanten. De uitgebreide ondersteuning en de installatiediensten beperken de kosten en garanderen altijd een soepel bedrijfsproces. Xylem biedt een complete huuroplossing – inclusief instrumenten voor meten, analyseren en bewaken op afstand. ‘Rental Next Level’ is daardoor het perfecte full-service aanbod voor bedrijven die grootschalige renovatie- en onderhoudsprojecten willen uitvoeren.

Dankzij het ruime en steeds groeiende portfolio kan Xylem bovendien een hoge beschikbaarheid en snelle responstijden garanderen. Zelfs tijdens drukke periodes kunnen aanvragen op korte termijn behandeld worden.

Alle beschikbare huuruitrustingen voldoen aan de hoogste technische eisen en wettelijke richtlijnen voor milieu-, bouw- en emissiebescherming. Dit betekent dat huurders zonder grote investeringen altijd met de nieuwste apparatuur werken. Het is ook mogelijk om de huurperiode te gebruiken als Try & Buy. Als de producten of diensten aan het eind van de testperiode dan in de smaak vallen, kunnen huurders alsnog tot aankoop overgaan.