Installatie Vakbeurs Gorinchem 2017

Installatie vakbeurs

 

Dé vakbeurs voor de installatiebranche

Op 28, 29 en 30 maart 2017 vindt de 10e editie van Installatie Vakbeurs Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmaterialen, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen maken onderdeel uit van het platform.

Gelijktijdig met de vakbeurs vindt ook de 10e editie van Klimaatvak plaats. Dé vakbeurs voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. De beurzen vormen een sterke combinatie en bieden een totaal platform speciaal voor ondernemers uit de gehele installatiebranche. Voor u dé perfecte gelegenheid om de juiste bedrijven te ontmoeten!

Tijdens de laatste beursdag van Installatie Vakbeurs en Klimaatvak begint ook Bouw & Wonen. Bouw & wonen is de gecombineerde vak-, VvE- en woningeigenarenbeurs van Nederland. Tijdens deze beurs worden de nieuwste productinnovaties vertoond, zijn er diverse workshops en 15 inspiratiepleinen. Deze beurs kan worden bezocht door u als bezoeker van de Installatie Vakbeurs en Klimaatvak.