Joint venture TOI Opleidingen en TTA International

Het innovatieve TOI Opleidingen en het operationeel slagvaardige TTA International zetten hun samenwerking voort in een joint venture. Eerder werkten beide bedrijven naar volle tevredenheid samen aan diverse projecten. “En dat smaakt naar meer”, zegt TOI-directeur Anton Cornelissen.

TOI is een door de overheid erkend opleidingsinstituut en ontwikkelt vernieuwend onderwijs op MBO-niveau ten behoeve van technische sectoren. TTA is een aanbieder van learning- en developmentdiensten en ondersteunend personeel voor met name de auto- en motorindustrie en de transportsector.

Voor de troepen uitlopen
Cornelissen zegt in TTA een partner te hebben gevonden die voor de troepen uit wil lopen. “Ook TTA is toonaangevend op het gebied van leeroplossingen. Daarnaast begrijpt dit bedrijf onze propositie en kan zij feilloos omslaan naar een schaalbare en hoogkwalitatieve service. Samen kunnen we nog beter aansluiting vinden bij het bedrijfs-DNA van onze klanten, tenslotte we leiden geen technici op maar technici van hun bedrijf. Zo helpen we te bouwen aan commitment en binding binnen hun gelederen.” Mateusz Kurkowski, directeur sales en business development van TTA voegt daar aan toe: “TOI is koploper op het gebied van technisch onderwijs, omdat haar opleidingen niet alleen gericht zijn op het heden, maar ook op de toekomst.”

Samenwerking intensiveren
Hij vervolgt: “Los van het feit dat onze backoffice, faciliteiten en trainers volledig ter beschikking staan van deze partner, willen wij als TTA onze internationale OEM-ervaring nog beter integreren in de opleidingen van TOI, die overigens grotendeels digitaal zijn. Wat wij dus samen leveren is altijd up-to-date: volgens de laatste technieken, hoe geavanceerd ook. Kort samengevat: onze competenties liggen in elkaars verlengde. Door onze samenwerking versterken wij elkaar, zo is gebleken. Daarom gaan wij die intensiveren.”