Kennisevent 1ᵉhulp@warmtebeheer

De warmtemarkt verandert en ligt open voor nieuwe initiatieven. Spelers zoals waterbedrijven treden toe of innoveren. Op 8 juni helpt het evenement 1ᵉhulp@warmtebeheer hen vooruit door workshops te geven over innovatief water- en warmtebeheer. Voor ieder vraagstuk, van net tot klant, wordt een oplossing aangereikt door experts. Deelname is gratis.

Waterbedrijven willen een actieve bijdrage leveren aan het terugdringen van fossiele energie bij drinkwater. Zij zien steeds meer het nut om zich te voorzien in warm water via o.a. duurzame warmtenetten. Hiernaast willen waterbedrijven hun waterbeheer efficiënt inrichten. Zij zijn aan het juiste adres bij dit evenement. De beheerssystemen die voor warmte worden gepresenteerd zijn namelijk specifiek toepasbaar voor water.

1ᵉhulp@warmtebeheer richt zich op duurzaam warmte- en waterbeheer in de gehele keten. Er zijn nationale en internationale experts die workshops geven over relevante praktijkvraagstukken en innovatieve oplossingen aandragen. De workshops gaan in op de ontwikkeling, beheer en onderhoud van een net, alsook de ondersteunde processen. Het evenement vindt plaats op donderdag 8 juni om 12.30 uur in Kinepolis te Dordrecht. Om 16.15 uur start de netwerkborrel. Deelname is gratis. Meer informatie & aanmelding via https://warmte.eventbrite.nl