Kostenefficiënte integratie van AI in bestaande CCTV-infrastructuur

Panasonic presenteert het i-PRO Multi-AI System, dat de nieuwste generatie Panasonic AI-camera’s en -toepassingen naadloos integreert in een bestaande CCTV-infrastructuur. Met de gratis plug-in software kunnen gebruikers de AI-analytics van meerdere i-PRO-camera’s eenvoudig beheren, naast hun bestaande Video Management System (VMS). Hierdoor ontstaat een snellere, efficiëntere en nauwkeurigere AI-beveiligingsoplossing, die geen concessies doet aan de beeldkwaliteit of netwerkprestaties.

Het i-PRO Multi-AI System is reeds volledig geïntegreerd met de nieuwste versie van het Genetec Security Center (V5.10.1) en met het VMS Video Insight. In combinatie met de nieuwste AI-camera’s uit de i-PRO S en de X-serie en de gratis AI-beveiligingstoepassingen ontstaat zo een nieuw, AI-gedreven beveiligingsecosysteem.

Dit systeem maakt gebruik van i-PRO AI-camera’s met edge analytics en plug-ins aan de server- en clientzijde van het Video Management System. Het i-PRO Multi-AI System legt de Best Shot-beelden en metadata vast en filtert deze met behulp van de deep learning-algoritmes van de AI-camera, waardoor zeer nauwkeurige analyses mogelijk worden. Deze krachtige gegevens op basis van AI kunnen worden gebruikt voor detectie en waarschuwing, toezicht op zwarte lijsten en snelle zoekresultaten na een gebeurtenis. Kortom: een CCTV-infrastructuur met meer mogelijkheden.

Het Multi-AI System is te gebruiken met de bestaande, in eigen huis ontwikkelde i-PRO AI-toepassingen zoals AI-VMD en AI Privacy Guard, én met de drie nieuwste AI-toepassingen: AI Face, AI People en AI Vehicle Detection. Met al deze toepassingen kan de gebruiker snel en eenvoudig beeldmateriaal doorzoeken op basis van metadata. Daarmee is de oplossing perfect voor stadstoezicht en openbare veiligheid.