Kwaliteit van licht op de overheidsagenda

De Nederlandse Lichtkoepel en Groen Licht Vlaanderen ondertekenen op 22 november een groot pamflet om de kwaliteit van licht bij de overheid van Nederland en Vlaanderen op de agenda te krijgen. Dit zal gebeuren tijdens het Lighting Experts Dinner, een exclusieve bijeenkomst waar stakeholders van de lichtindustrie samenkomen om de toekomst van licht te bepalen. Deze bijeenkomst wordt gehouden na de eerste dag van het vakevent Future Lighting in Evenementenhal Gorinchem.

Tijdens het Lighting Experts Dinner wordt op initiatief van NSVV (Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde) een interactief programma gebracht en als resultaat van de avond wordt een pamflet ondertekend door een aantal leden van de Nederlandse Lichtkoepel. Dat zijn naast NSVV ook NLA, Techniek Nederland, Building G100, LightRec en andere partners en betrokken partijen. Het doel is om de kwaliteit van licht bij de overheid van Nederland en Vlaanderen op de agenda te krijgen, als ook bij projectontwikkelaars, gebruikers, architecten, adviesbureaus, installateurs en andere belanghebbenden in de keten. Voor Vlaanderen zal Groen Licht Vlaanderen het pamflet ondertekenen.

Het Lighting Experts Dinner is een exclusieve bijeenkomst die georganiseerd wordt door Future Lighting en de samenwerkende brancheorganisaties in de foyer van Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Te gast zijn de belangrijkste stakeholders, eventpartners en pers uit de verlichtingsindustrie die na afloop van de eerste event-dag van Future Lighting samen komen om de toekomst van licht te bepalen.