Legrand levert bureauoplossingen voor nieuwe werken

Flexibiliteit en mobiliteit zijn sleutelwoorden voor het nieuwe werken. Legrand biedt een breed assortiment oplossingen aan voor montage op, in, naast of onder het bureau. Denk dan onder andere aan Pop-up inbouwunits, bureaublokken, inductieladers en tafelcontactdozen.

De nieuwe Pop-up bureau-unit is nu standaard uitgerust met een installatiekit voor plaatsing in het bureau. Dankzij de vernieuwde touch knop is het automatisch openen van het deksel nog gebruiksvriendelijker geworden én door de snelle verbinding met mobiele applicaties is deze Pop-up helemaal klaar voor het nieuwe werken.

Ook de bureaublokken zijn voorzien van een fris jasje. Het nieuwe design is uitgerust met geavanceerde functies zoals een Mosaic leeslamp. Legrand biedt de keuze uit volledig uitgeruste versies met aansluitsnoer, uitgeruste versies die nog te bekabelen zijn en versies om helemaal zelf uit te rusten. De bureaublokken zijn geschikt voor opbouw en kunnen worden voorzien van klembeugels voor schroefloos monteren aan het bureaublad.


Aangepast
Een ander product van Legrand dat op de schop ging, was de inductielader. Het product werd speciaal aangepast voor montage in meubels en werkbladen. Dankzij de inductie-antenne (8 cm²) kunnen smartphones snel en intuïtief opgeladen worden. Dit nieuwe product wordt geleverd met micro-USB/USB-snoer (2,5 m), voeding USB-module (2P 110-230) en kabelbanden voor het snoer.

De meervoudige tafelcontactdozen van Legrand bundellen functionaliteit en esthetiek. Meervoudig betekent hier 4 x 2P+A, te bedienen met één centrale schakelaar en een sokkel met één USB- en één micro USB-lader. De kolom kan om haar as draaien, heeft een geïntegreerde beveiliging tegen overspanning en wordt geleverd met 2 meter snoer (3G 1,5 mm²).