Magnesium Mineralised Water – Kom en Proef magnesiumwater!

Veel volwassenen komen niet aan hun dagelijkse aanbevolen hoeveelheid magnesium. Magnesium is een mineraal dat echter noodzakelijk is voor de vorming van onze botten, en spieren en een belangrijke rol speelt bij de overdracht van zenuwprikkels en werking van spieren. Vaak wordt dit tekort aangevuld met tabletten. Dat hoeft nu niet meer. Op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg laat BWT bezoekers kennis maken met magnesiumwater. Kom ook proeven!

magnesium filterelementen

Magnesium is een mineraal dat vaak ontbreekt in ons voedsel, zowel door onze moderne eetgewoontes als ook door het feit dat voedsel tegenwoordig minder magnesium bevat. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is ongeveer 250mg – en zou in stressvolle situaties zelfs hoger moeten zijn, zegt Debbie Schaessens van BWT. “Wanneer men BWT magnesiumwater drinkt om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid water van 2 liter te drinken, vult men het lichaam automatisch aan met ongeveer 20% van de dagelijkse behoefte aan magnesium. Gedurende het filtratieproces wordt het hardheidvormende element calcium vervangen voor magnesium, waardoor het gefilterde water beter is dan bij vroegere technieken, terwijl de smaak verbeterd is.”

Proeven
Het magnesiumwater van BWT werkt in twee stadia. Tijdens het eerste stadium worden alle geur- en smaakbeperkende stoffen verwijderd. Tijdens het tweede stadium wordt de hardheidstof – calcium – vervangen door veredeld magnesium. “Hierdoor worden uw huishoudelijke apparaten tevens beschermd tegen kalkaanslag,” stelt Schaessens. “Het gefilterde water krijgt door dit proces in vergelijking met andere filtratietechnieken een veel hoger mineraalgehalte, waardoor een unieke, zachte smaak ontstaat. Het magnesiumrijke drinkwater brengt het volle aroma van thee en koffie naar boven, maar is ook heerlijk om zo te drinken. Op de Installatie Vakbeurs kunnen bezoekers ons magnesiumwater proeven als ‘glaasje voor de dorst’ en om even tot rust te komen van alle indrukken.”

DTM 16

Racen
Eenmaal tot rust gekomen, dagen we onze zakelijke bezoekers op onze stand uit een rondje te rijden met onze racebaan, vervolgt Schaessens. “BWT is al sinds jaar en dag sponsor van de Deutsche Tourwagen-Masters (DTM). Vanaf 12 september loopt er een speciale promotie met de BWT racewagen bij aankoop van BWT waterontharders.” *

BWT Nederland zal van 12 t/m 14 september aanwezig zijn op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg met de mobiele showroom van BWT. Ontdek de BWT waterontharders tijdens uw beursbezoek.

*Ontdek de voorwaarden op onze beursstand. Actie zolang de voorraad strekt.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar BWT Nederland Meer informatie