Uponor beloont klantloyaliteit met spaarprogramma

Beloond worden voor je loyaliteit: wie wil dat nu niet? Fabrieksvertegenwoordiger Nathan Systems biedt trouwe klanten sinds kort een nieuw spaarprogramma aan. Via Uponor & More kun je gespaarde punten inwisselen voor cadeaus. Op deze manier bedankt Uponor installateurs voor hun vertrouwen in de organisatie stelt sales manager Carel Kraaijenhagen.

Nathan Systems is gespecialiseerd in duurzame klimaattechniek en importeur van A-merken als Komfort, alpha innotec en Uponor. Het Duitse Uponor is een beursgenoteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in leidingsystemen en fittingen. Deze organisatie ontwikkelde spaarsysteem Uponor & More.

Onze oosterburen zijn alvast zeer te spreken over het spaarprogramma en volgens Kraaijenhagen gaat dat ook in ons land gebeuren: “Nederland bestaat uit spaarders. We doen mee aan allerlei acties in de supermarkt en hebben altijd onze Airmiles-kaart op zak.” Meedoen aan Uponor & More is erg eenvoudig en kan overal met een smartphone. “Op de verpakking van Uponor producten staan codes. Deze codes kunnen gescand worden met een app die bijhoudt hoeveel punten je gespaard hebt. De applicatie kun je kosteloos downloaden,” weet de sales manager.


Breed assortiment

Het spaarprogramma is bedoeld voor installatiebedrijven en ZZP’ers. Uponor & More onderscheidt zich van andere spaarprogramma’s door het gigantische productaanbod en het gelikte uiterlijk. “De layout van Uponor & More lijkt op de omgeving van een webwinkel als Bol.com,” stelt Kraaijenhagen. “Ook qua productaanbod doet het programma aan die online retailer denken, want je kunt sparen voor een zeer divers assortiment. Denk dan aan tv’s, iPhones, gereedschap en alles daar tussenin.”

 

Klinkt leuk om voor een televisie te sparen, maar hoe lang ben je dan wel niet bezig? Voordat je met je Airmiles-pas twee kaartjes voor de Efteling bij elkaar hebt gesprokkeld ben je wel een flink aantal maanden verder en veel euro’s armer. Kraaijenhagen van Nathan Systems bezweert dat dat niet het geval is bij Uponor & More: “Mensen die onze producten veel gebruiken, komen vrij snel aan hun punten. Daarnaast hoef je niets bij te betalen en zijn zelfs de verzendkosten gratis.”


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Nathan Systems Meer informatie