Nieuw duurzaam kantoorpand voor WOLF Energiesystemen

Om ruimte te geven aan de verdere groei en toekomstplannen is het team van WOLF Energiesystemen per juli 2020 gevestigd in een geheel nieuw en duurzaam kantoorpand.

De nieuwe locatie biedt ruimte voor onder meer een kantoorgedeelte en showroom. Met de showroom ontstaan er betere mogelijkheden om trainingen te geven en kunnen bezoekers uit zowel het professionele segment als particulieren duidelijker zien welke oplossingen mogelijk zijn. Niet alleen in de showroom zijn de WOLF producten te zien. Verschillende producten uit het WOLF assortiment dragen bij aan een gezond binnenklimaat in het kantoorpand en zijn daardoor in werking te zien.

Bij de ontwikkeling van het nieuwe pand zijn de thema’s een gezond binnenklimaat en energieneutraliteit in gebruik het uitgangspunt geweest. Het pand is ontworpen met het Programma van Eisen Gezonde Kantoren met label A als uitgangspunt op nagenoeg alle onderliggende thema’s. De energie voor de installaties wordt duurzaam opgewekt. Zo is het dak van het pand volledig bedekt met pv-panelen en zijn zonnecollectoren geïnstalleerd, uiteraard ook van eigen fabricaat.

De duurzame ideologie van WOLF strekt zich ook verder dan alleen het kantoorpand. Zo worden er laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst en ook is een fietsenstalling gerealiseerd, met een laadmogelijkheid voor e-bikes. Met een NS-station op loopafstand heeft de huisvestingsplek direct impact op de CO2-footprint.

Het nieuwe adres: Blauwe Engel 1 in Kampen