Nieuw schuifsysteem van Solarlux

SolarluxCero

Het innovatieve schuifsysteem cero van Solarlux dankt haar naam aan de ultradunne tussenstijlen van slechts 34 mm en de enorme grote glasoppervlakken tot 15 m2. De cero staat voor buitengewone architectuur met spectaculaire perspectieven, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. De geïntegreerde dikke stalen kozijnprofielen liggen verdekt rondom in de muur en de vloerrails zijn verzonken. De schuifwand kan ondanks de enorme afmetingen eenvoudig bediend worden door de RVS looprails en de geïntegreerde loopwagens in de schuifdelen.
Hierdoor kan een schuifelement tot wel 1.000 kg makkelijk in beweging gebracht worden, maar een mechanische bediening is ook mogelijk. En met de wegschuifbare volglazen hoekelementen verdwijnen de grenzen van de woonruimte met buiten helemaal.
Het product is geschikt gemaakt voor triple beglazing met een totale glasdikte van 50 mm, maar ook verkrijgbaar in dubbele HR++ beglazing. Bij triple beglazing is de Uw-waarde 0,73 en daarmee geschikt voor een passiefhuis of een nul-energie woning. Het systeem voldoet aan de inbraakwerendheid volgens RC2 en de kwaliteitseisen van de CE Markering.