Nieuwe minicamera’s voor beperkt budget

Een beperkt budget en een gebrek aan technische kennis. Voor veel kleine bedrijven zijn het redenen om niet te investeren in hoogwaardige bewakingsapparatuur. Axis Communications komt met de oplossing in de vorm van een nieuwe generatie minicamera’s.

Om ook kleine ondernemingen en organisaties toegang te geven tot de nieuwste bewakingstechnologie, heeft Axis Communications zijn aanbod voor kleine bedrijven uitgebreid met de nieuwe AXIS Companion Eye mini L en AXIS Companion Bullet mini LE, voor respectievelijk binnen- en buitengebruik. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de AXIS Companion Recorder en aantrekkelijk geprijsd voor de markt van kleine bedrijven. De nieuwe camera’s zijn tot 70% kleiner dan hun voorgangers, maar leveren niets in op functionaliteit: ze bieden de hoge beeldkwaliteit en betrouwbaarheid die van Axis-producten mogen worden verwacht.

De AXIS Companion Eye mini L en de AXIS Companion Bullet mini LE bieden een reeks opties voor uiteenlopend gebruik, zoals videobewaking voor overdag en ‘s nachts met geïntegreerde infraroodverlichting voor gebruikstoepassingen binnen of buiten. Ze leveren hoogwaardige videokwaliteit in HDTV 1080p resolutieen beschikken over WDR-technologie (Wide Dynamic Range) voor situaties waarin weinig licht voorhanden is. Ze zijn bovendien geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk bandbreedte en opslagruimte in beslag te nemen. En dankzij de uitgebreide set bevestigingsaccessoires kunnen de camera’s gemakkelijk op de meest optimale plek worden opgehangen.