Nooit meer handmatig krimpen en/of knippen

Klemko Elektrotechniek zet voortdurend in op installatiegemak en betrouwbaarheid, zodat de installateur snel, efficiënt en professioneel kan installeren. Ook voor de voorbereidende fase heeft Klemko een breed assortiment aan oplossingen om efficiënter en foutloos te werken, bijvoorbeeld een machine om een groot aantal draden op lengte te knippen of aders te krimpen. En het mooie is, door het ‘uitkleden’ van de machines is de investering relatief laag.

Automatische knip- en krimpmachines zijn over het algemeen prijzige toestellen, zegt Nick van de Klundert van Klemko. “Dat heeft veelal te maken met de combinatie van functies die zo’n machine biedt. Probleem is dat een installateur of paneelbouwer slechts een deel van die functies gebruikt. Reden voor ons om een machineprogramma samen te stellen waarbij de gebruiker alleen betaalt voor de functies die hij nodig heeft. We trekken het concept dus als het ware uit elkaar en bouwen een gespecialiseerde machine voor alleen de functies die nodig zijn. Dat maakt deze machines vanzelfsprekend veel voordeliger in aanschaf.”

Voordelig automatiseren
De hoge investeringen voor automatische knip- en krimpmachines maakt dat kleine- en middelgrote installateurs of paneelbouwers vaak alles met de hand doen, stelt Nick. “Met ons machineprogramma hoeft dat niet meer. Zo leveren we bijvoorbeeld een machine die draad op lengte knipt. Duizend lengtes van 10 centimeter is dan een fluitje van een cent. Het levert een enorme tijdsbesparing op en de faalkosten zijn nihil. Datzelfde geldt voor onze krimpmachine. Bovendien hebben de machines ook nog eens een veel langere levensduur dan handgereedschap. Onze machineprogramma is met uiterste zorg samengesteld. Eventuele additionele functies kunnen we aan het programma toevoegen, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden om sneller en efficiënter te werken. Zowel in de werkplaats als onderweg of op locatie. Vanzelfsprekend voldoen alle machines aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.”

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar KlemkoMeer informatie