‘Overal bereikbaar’

Met je mobiel overal bereikbaar zijn? Het is steeds meer een utopie. Circa 80% van onze mobiele communicatie vindt plaats binnen, dat wil zeggen, in huis en op kantoor. Doordat er steeds beter geïsoleerd gebouwd wordt, hebben de bestaande netwerken steeds meer moeite met het binnendringen van het signaal in deze gebouwen. Met ruim twintig jaar ervaring in het bouwen van mobiele netwerken, zowel outdoor als indoor, garandeert Regoort ook een optimale bereikbaarheid in gebouwen. En het mooie is, de oplossingen zijn eenvoudig te installeren door elke installateur.

De bestaande netwerken hebben dus steeds meer moeite met het binnendringen van het signaal in goed geïsoleerde gebouwen. Het gevolg is dat telefoongesprekken onderbroken worden, dat data-overdracht traag verloopt of zelfs helemaal niet lukt. Kortom, irritatie voor de gebruiker en bedrijfsprocessen die niet soepel verlopen. “Operators besteden steeds minder geld aan indoor-dekking en te verwachten is dat de verantwoordelijkheid voor indoor dekking verschuift naar de gebouweigenaren, bouwondernemingen en eindgebruikers,” zegt Mark ter Laak van Regoort.

Installateur aan zet
Als gevolg van het verschuiven van de verantwoordelijkheid verwacht Ter Laak dat gebouweigenaren, bouwondernemingen en eindgebruikers voor indoor-dekking door middel van een DAS (Distributed Antenna System) of Small Cell oplossing gaan aankloppen bij de (huis)installateur. “Vaak heeft deze installateur niet de expertise in huis om dergelijke systemen aan te bieden. Regoort heeft dit wel en gezamenlijk kunnen wij oplossingen aanbieden die de installateur kan installeren en de eindklant verlost van zijn probleem. Wij willen dat iedere installateur deze kansen kan pakken door samen te werken met Regoort en de installateur op die manier nooit ‘nee’ hoeft te verkopen aan de eindklant.”

Expertise
Regoort levert de expertise door een ontwerp te maken naar aanleiding van een zogenaamde ‘site survey’, een analyse ter plaatse in combinatie met de wensen van de klant. Ter Laak: “Wij leveren het ontwerp, de materialen en supervisie bij de installatie en tenslotte de inbedrijfstelling. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende contacten met de mobiele operators verzorgen wij tevens hun medewerking. Wij zijn namelijk betrokken bij de roll-out van alle mobiele netwerken in Nederland en overige netwerken zoals C2000, LoRa en DVB-T. Daarnaast leveren wij ook aan andere mobiele operators in België, Duitsland, Italië, Spanje en Oost-Europa.”

Opencell
Regoort levert geavanceerde DAS en Small CELL oplossingen op basis van coax, glasvezel of ethernet bekabeling. Van een enkel woonhuis tot hotels, kantoorpanden, distributiecentra, parkeergarages, ziekenhuizen en winkelcentra. Toekomstvast en voor elk budget. En bovenal, eenvoudig te installeren door elke installateur. Ter Laak: “Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met Opencell. Opencell is een uiterst succesvolle leverancier van multi-operator Small Cell oplossingen. Deze Small Cell oplossingen vergen een fractie van de kosten van een DAS oplossing en kunnen dus een interessant alternatief zijn, zowel voor de gebruiker/gebouweigenaar als de operator(s).”

 

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar RegoortMeer informatie