Renson’s ‘My Health Ventilation’ app genomineerd voor UX Design Award 2017

4s Screen Mobile Iphone Device App Technology

De ‘My Health Ventilation’ app behorende bij Renson’s Healthbox 3.0 ventilatie-unit is in de race voor een UX Design Award. Het automatische ventilatiesysteem kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijke bediening. De app geeft de binnenluchtkwaliteit van ruimtes aan en adviseert gebruikers of er geventileerd moet worden.

De app hamert op het belang van goede ventilatie. Dat gebeurt via informatieve tekstboodschappen en praktische tips. De zevenkoppige jury van de UX Design Awards 2017 selecteerde de applicatie van Renson uit honderden inzendingen. De app moet het opnemen tegen uitvindingen van 47 andere bedrijven.

Innovaties
De awards richten zich op innovaties in verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, mobiliteit, open data, media en industrie. Initiatiefnemer International Design Center Berlin (IDZ) wil het belang van intuïtieve ‘human centered’ interfaces in het dagelijks leven onderstrepen. De winnaars worden op de IFA bekendgemaakt. Deze wereldbeurs voor consumentenelektronica in Berlijn vindt van 1 tot en met 6 september plaats in Berlijn.