Robuust notebook voor de mobiele gebruiker

Panasonic Connect heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de derde generatie van zijn toonaangevende modulaire robuuste notebook, de Toughbook 55. Het vernieuwde apparaat is geschikt voor de steeds gevarieerdere rollen van de moderne mobiele werker, ongeacht de taak of toepassing. De Toughbook 55 biedt de optimale balans tussen de behoefte aan connectiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak en robuustheid, een lange batterijduur en veiligheid.

De Toughbook was al het meest personaliseerbare robuuste apparaat op de markt; Panasonic heeft het modulaire ontwerp nog verder verbeterd met de toevoeging van een nieuw slot aan de achterkant, met een vierde USB Type-A en een tweede USB Type-C-interface vanaf januari 2024, ideaal voor snelle gegevensoverdracht. De Toughbook Universal Bay blijft behouden, om randapparatuur met een eenvoudige schakelaar, montage of klik te verwisselen.

Er is een toename tot 12,7% (PCMark 10®) in verwerkingskracht met de Intel 13e generatie Core™ i5 processor met Intel vPro® Technology (Raptor Lake).® Voor degenen die ongeëvenaarde kracht nodig hebben voor de meest veeleisende toepassingen levert de optionele nieuwe Core™ i7p-processor met Intel vPro-technologie een boost in rekenkracht tot 17,4% (PCMark 10®). Andere verbeteringen zijn onder meer een verbeterde eSIM- en Dual SIM-connectiviteit voor nauwkeurige en betrouwbare communicatie onderweg, de nieuwste Wi-Fi (Intel® Wireless 6E AX211) die de optimale bandbreedte selecteert om batterijvermogen te besparen en een verbeterde Bluetooth 5.3**-connectiviteit. 

In combinatie met een lichtgewicht ontwerp en een IP53-classificatie die beschermt tegen stof en spatwater, is de Toughbook 55 bestand tegen stoten en vallen tot 90 cm* en werkt hij probleemloos bij temperaturen van -29 °C tot +60 °C.