Robuuste tablet voor mobiele werknemers

Panasonic introduceert de TOUGHBOOK S1-tablet – de stijlvolle en robuuste Android™-tablet voor de echt mobiele werknemers. Deze tablet met een scherm van 7 inch is gemakkelijk te gebruiken met één hand, aanpasbaar voor een verscheidenheid aan taken en krachtig en sterk genoeg om ook op de meest intensieve werkdagen te blijven presteren. Dit maakt het device uitermate geschikt voor veiligheids- en politiediensten die op straat patrouilleren, technici die productielijnen controleren, monteurs die inspecties en onderhoud uitvoeren of bouwvakkers op de bouwplaats.

De Toughbook S1-tablet is ergonomisch ontworpen en licht van gewicht (426 g), en past met of zonder handband gemakkelijk in één hand, hetgeen langdurig gebruik mogelijk maakt. In alle weersomstandigheden is het uitstekend leesbare display gemakkelijk te gebruiken dankzij een helderheid van maximaal 500 cd/m² en de verbeterde antireflectietechnologie, die zelfs in het felste zonlicht zorgt voor een uitstekende leesbaarheid. Dankzij de gepatenteerde regenmodus en het touchscreen dat ook met handschoenen kan worden bediend, hoeven gebruikers bij regen niet op zoek te gaan naar beschutting of hun veiligheidshandschoenen uit te trekken. Voor wie handtekeningen moet zetten of rapporten of formulieren moet invullen, is een optionele styluspen beschikbaar.
Het apparaat is dankzij zijn flexibiliteit inzetbaar voor de verschillende behoeften van mobiele medewerkers en kan optioneel worden uitgerust met een configureerbare gadget-poort met een barcodelezer of een extra USB-poort. Een 13MP camera aan de achterzijde met flitslicht en een 5MP camera aan de voorzijde zijn ideale features voor het vastleggen van beelden om bij rapporten te voegen en voor videogesprekken met collega’s.
Om ervoor te zorgen dat de robuuste tablet een volledige werkdag meegaat, is hij uitgerust met een eenvoudige klik- en schakelmodus voor het verwisselen van batterijen. Hierdoor hoeft de gebruiker zijn werk niet te onderbreken, het apparaat uit te schakelen of panelen te verwijderen om de batterijen te verwisselen. Met de uitgebreide batterij kan het apparaat tot 14 uur werken op één batterijlading.
Het apparaat is krachtig genoeg voor de applicaties van elke mobiele werknemer. De tablet maakt gebruik van het Android 10-besturingssysteem en is uitgerust met een Qualcomm® SDM660 Octa-Core CPU, 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte.