Schnabl oplossingen voor snel en slim installeren

Bevestigingsspecialist Schnabl biedt slimme oplossingen voor het bevestigen van installaties aan het plafond of de goot. Door het combineren van producten of het slimme productontwerp kan je je installatie snel, eenvoudig en netjes afwerken.

Kabelbeugels TA/TB
Voor het monteren van grote hoeveelheden kabels heeft Schnabl twee oplossingen: de kabelbeugels TA/TB en de kabelbundelbeugel SH. De flexibele kabelbeugels TA/TB voor rastersystemen zijn enkelvoudig of meervoudig te gebruiken en worden altijd met een ankerstrip (TA) gecombineerd. De TA strip is in diverse lengtes en met én zonder plug leverbaar. Afhankelijk van de lengte van de strip kun je meerdere lagen kabels over elkaar bevestigen. De rasterkabelbeugel is ook een ideale oplossing wanneer je veel kabels onder stucwerk moet verwerken. De kabels blijven goed aangeklemd waardoor je de muur eenvoudig kunt afwerken.

Kabelbundelhouder SH
Eén gat boren en tot 30 kabels tegelijk bevestigen aan het plafond of aan de wand? Dat kan met de kabelbundelhouder SH van Schnabl. Eenvoudig achteraf kabels toevoegen of verwijderen? Ook dat kan door het unieke sluitsysteem. Of combineer deze met de Schnabl Euro-Clip (EC) om kabel én buis te bevestigen. Het resultaat: een betaalbaar alternatief voor een dure kabelgoot. De SH is verkrijgbaar in een enkele (SH15) of dubbele uitvoering (SH30). De sleuf in de zijkant van de SH15 maakt het mogelijk om de SH aan een wand te bevestigen met een DSN duimnagel. In dit geval kun je de plug van de SH afknippen.

Kabels en buizen in één beugel monteren
Wil je grote hoeveelheden kabels en ook nog één of meerdere elektrabuizen in één beugel monteren? Dan is de kabelbeugel KBS de oplossing. U kunt eenvoudig Euro-Clips aanschuiven; op de flanken zijn zelfs afwijkende maten mogelijk. Deze unieke kan gemakkelijk met een schiethamer of DSN duimnagel gemonteerd worden.

Vervanger voor kleine kabelgoot
De kabelbeugel KBS is ook een volwaardige vervanger van een kleine kabelgoot. Ideaal voor gebouwen waar vanwege ruimte of kosten naar een alternatieve oplossing uitgeweken moet worden. Het gebruik van de KBS 20 kabelbeugel leidt in veel gevallen tot een aanzienlijke kostenreductie tot wel 50%!

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar SchnablMeer informatie