Slimme energiemonitor

Uit cijfers van de Europese Commissie blijkt dat in 2019 68 miljoen woningen in Europa en de VS een ‘slimme woning’ zullen zijn. Dat vormt een enorme groeimarkt voor gespecialiseerde installateurs. De Smappee Plus kan het energieverbruik in en om gebouwen meten en controleren.

Steeds meer mensen krijgen een complexe elektrische installatie. Niet alleen grote huizen en villa’s, maar ook degenen die zonnepanelen installeren, een elektrische auto rijden of een huishoudelijk apparaat aanschaffen dat verbonden is met internet (Internet of Things). Zij merken dat het moeilijk is om volledig overzicht te krijgen en te houden van het energieverbruik van de apparaten.

De Smappee Plus verbindt energiesystemen van vrijwel alle leveranciers met complexe apparaten zoals warmtepompen, zonnepanelen en elektrische voertuigen en kan in vrijwel ieder gebouw geïnstalleerd worden. Smappee Plus is momenteel de meest geavanceerde energiemonitor op de markt en functioneert als centrale hub voor alle elektrische apparatuur. De monitor is alleen via professionele aanbieders te koop. Zij kunnen deze geavanceerde energiemonitor met korting aanschaffen via de groothandel als ze zich aanmelden bij Smappee.