Software-update voor DMTouch

De nieuwe software update versie 3.0 voor RDM’s Data Manager Touch biedt nog meer mogelijkheden. Deze nieuwe versie bevat een geheel nieuwe gebruikersinterface. Veel nieuwe functies maken het mogelijk voor de gebruikers om sneller en efficiënter gebruik te maken van data-analyse en het beheren en sturen van installaties. Installateurs en zij die verantwoordelijk zijn voor het toezicht op energie en de controle binnen hun locaties, zullen profiteren van de voordelen in hun dagelijkse taken.

Gestroomlijnde navigatie
Met behoud van een vergelijkbare navigatiestructuur zorgt de duidelijke software ervoor dat de gebruiker doelgericht te werk kan. De ‘User Experience’ (UX) functies maken het veel sneller en eenvoudiger om gegevens te bekijken en te beheren. Dankzij deze UX functies is de gebruiker in staat om efficiënt te kunnen werken.

Digitale handtekening
Een belangrijk nieuwe functie, met name voor de medische en farmaceutische industrie, is de mogelijkheid om een digitale handtekening toe te wijzen aan geëxporteerde data. Dit garandeert de integriteit van de data aangezien digitale handtekeningen na manipulatie door een gebruiker worden verwijderd.

Start-Up Wizard
Bij het opstarten krijgen gebruikers een opstartwizard, waarmee ze kunnen kiezen tussen een licht of donker thema, kiezen voor een koeling of HVAC / BMS. Verder is hier de mogelijkheid om de tijdzone en taal in te stellen

Persoonlijk dashboard
De nieuwe software geeft de gebruiker de mogelijkheid om een specifiek dashboard te maken. Opties zijn onder meer: meters, real-time grafieken, alarmen, apparaat status en temperatuurprestatie-indicator (TPI). Deze bieden een aangepast overzicht van data relevant voor verschillende gebruikers.

Eenvoudig gebruikersbeheer
Met de software-update is er de mogelijkheid om systeemgebruikers selectief toegang te geven. De instellingen kunnen zodanig ingesteld worden om gebruikers te blokkeren na herhaalde mislukte inlogpogingen en lokale domein netwerken en directory’s kunnen nu worden gesynchroniseerd voor gestroomlijnd gebruikersbeheer. Unieke wachtwoorden en gebruikersnamen zullen worden gegenereerd om de veilige toegang te bieden.

Snel inzicht in data
Rapportage- en beheerfuncties omvatten Multi-watch Discipline en Device Watchtabbladen, COP, ⁰F, PSI-toevoegingen en de mogelijkheid om gegevens te exporteren met een interval van 15 seconden. Voor realtime inzicht kunnen in- en uitgangen, parameters en controle statussen van regelingen worden samengevoegd tot één grafiek. Via systeembewaking kunnen gebruikers een regeling selecteren en vervolgens specifieke items weergeven in een snelle realtime grafiek. Een verbeterde netwerkfunctionaliteit vereenvoudigt het splitsen van regelingen.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar DeltaMeer informatie