Software voor slimmer werken

“Ervaring in de installatiebranche gaat met pensioen en nieuwe medewerkers zijn lastig te vinden.” Geen reden tot wanhoop, de software toepassingen van Acto zijn klaar om het naadloos over te nemen. Het bedrijf heeft veel kennis van en ervaring in de branche en heeft deze opgenomen in haar software oplossingen. Willem Verhoef (Algemeen Directeur) ziet in de toekomst software vooral slimmer worden.

Integraal en uniform werken

De software van Acto werkt volledig integraal, met snel en slim hergebruik van informatie. Niet alleen voor de bedrijfsbrede oplossingen ActoProject en ActoService, maar ook ActoCalculatie. Verhoef ervaart dat er nog veel met Excel wordt gewerkt of veel handmatige invoer plaatsvindt. “Foutgevoelig, kennis van Excel nodig en geen hergebruik of gebruik van standaard begrotingen, sjablonen of concepten.” Volgens hem ontbreekt vaak ook een uniforme werkwijze en wordt telkens het wiel opnieuw uitgevonden.

Slimmer calculeren
Acto staat borg voor jarenlange proceskennis bij technische dienstverleners in de bouw en installateurs. “Onze calculatiesoftware heeft aansluiting met alle branchestandaarden, zoals 2BA en Artikelbeheer.nl, ETIM etcetera. Daarnaast is de software gemakkelijk te integreren met andere systemen als dat is gewenst. Deze calculatie oplossing wordt al breed gebruikt in de markt.” Maar Acto ziet nog meer ontwikkelingen die het mogelijke maken om slimmer te calculeren. Denk hierbij aan het gebruik van alle historische calculaties en het gebruik van de gegevens in ‘big data’-oplossingen. Maar ook het gebruik machine learning en kunstmatige intelligentie. Acto verwacht dat daarmee calculaties sneller gemaakt kunnen worden, betrouwbaarder zijn en precies aangegeven waar potentiële risicogebieden zitten. “Met de aankondiging van de Evo-release van onze software is een platform beschikbaar dat gebruik kan maken van deze hedendaagse technologieën.”

Specialist
“Acto is specialist voor de installatiebranche en al vele installatiebedrijven (van klein tot groot) werken met onze software , ERP en/of calculatie-oplossing. Met die kennis is ook ActoCalculatie ontwikkeld die standalone beschikbaar is.” Gebruikersgemak staat voorop dankzij een heldere user interface. Daarnaast biedt het nieuwe platform de mogelijkheid om snel en eenvoudig wijzigingen in de processen door te voeren in de software.

Meer weten? Kom naar het kennismakingsevent in november. Daar stelt Acto een reeks nieuwe producten voor waarmee installateurs nog slimmer kunnen werken.

 

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar ActoMeer informatie