Stadiontour met Wattkraft

Interesse in zonnestroom en toevallig ook in voetbal? Wattkraft combineert het nuttige met het aangename met de unieke stadiontour. Oftewel Huawei producttrainingen voor residentiele toepassingen op de meest iconische locaties van het land. Meld je nu aan voor een stadiontour bij jou in de buurt, inclusief een rondleiding en leuke anekdotes van topscheidsrechter Bas Nijhuis.

De stadiontour is een initiatief van Wattkraft en Huawei in samenwerking met lokale resellers. “Tijdens het event staan de residentiële PV-oplossingen van Huawei centraal”, zegt Nick de Ruyter van Wattkraft. “We presenteren onder meer de omvormers, de LUNA-thuisbatterij en de Smart EV Charger die het residentiële programma completeert. In onze speciaal ingerichte Solarbus kunnen we bovendien de dagelijkse praktijksituatie van de installateur perfect nabootsen. Al met al dus een interessante technische training waarin je het gehele installatieproces doorloopt van montage tot het in bedrijfstellen van de PV-installatie.”

Winnen doe je samen
En die (gratis) training wordt dus verzorgd in een uniek decor, in het kader van ‘winnen doe je samen’. “In april hebben we de Kuip aangedaan en in mei het Bingoal Stadion van ADO Den Haag. Allebei uiterst succesvolle edities”, zegt De Ruyter. “De tijdsinvestering is te overzien, want het programma start om 13 uur en wordt om 16:15 uur afgesloten met een borrel.” Topscheidsrechter Bas Nijhuis zorgt voor het nodige vertier met zijn inspirerende en meeslepende presentatie, en alsof dat nog niet genoeg is, staat er ook een rondleiding door het stadion op de planning. Kortom, genoeg redenen om deel te nemen aan de stadiontour bij jou in de buurt. Op 29 juni zijn we te vinden in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen, in september in het Philips stadion in Eindhoven, gevolgd door het Gelredome in Arnhem in oktober en we sluiten af in de Johan Cruijff Arena eind november. Exacte data, meer informatie en aanmelden, kan via deze link.

 

Voor meer informatie over Wattkraft Meer informatie