Technische isolatieoplossingen voor al uw projecten

Wist u dat goede isolatie zorgt voor significante geluidsreductie, tot 75% kan besparen op het energieverlies en tot wel 5% op waterverbruik per huishouden kan opleveren? Het is van belang dat installaties goed worden geïsoleerd om energieverlies en faalkosten te voorkomen. Het Aerofoam NBR isolatiemateriaal is extreem sterk, heeft een hoge flexibiliteit en biedt optimale thermische eigenschappen. NBR isolatiemateriaal is ideaal voor gebruik in installaties als airconditioning, koeling, gekoeld waterleidingen, sanitair en verwarming.

Voorkom schade tijdens en na oplevering van uw project!

Aerofoam NBR flexibel isolatiemateriaal is een elastomeer kunststofschuim, waarvan de gesloten celstructuur optimale thermische eigenschappen biedt. Het voorkomt condensatie en heeft eveneens gunstige akoestische eigenschappen. De mechanisch sterke schuimstructuur en stabiliteit vermindert de kans op beschadiging en voorkomt daarmee kostbare herstelwerkzaamheden.

Goed reinigbaar

De gladde afwerking en de daarbij behorende gesloten celstructuur van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal zorgen er tevens voor dat bacteriën en schimmels zich niet kunnen hechten. Hierdoor is Aerofoam ook uitermate geschikt om toegepast te worden in de voedingsmiddelenindustrie.

Iedere kleurstelling is mogelijk

Het Aerofoam NBR isolatiemateriaal is in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Zo zijn de NBR slangen verkrijgbaar in een standaard en zelfklevende variant, met een overlap over de naad voor extra zekerheid van de afdichting. Daarnaast is NBR plaat op rol beschikbaar in een standaard en een zelfklevende variant. Aerofoam is in staat om iedere gewenste lengte en kleurstelling te produceren, zowel voor NBR op plaat als op rol!

Langste systeemgarantie in de markt

De nieuwe BISOFIX®  leidingdragers bestaan uit een combinatie van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal en de uitgebreide reeks Walraven beugels. De optimale pasvorm, dampdichte isolatielaag en het feit dat er achteraf niet na-geïsoleerd hoeft te worden, geeft 100% zekerheid en scheelt veel montagetijd. Deze combinatie biedt de langste systeemgarantie in de markt!

Ontvang een gratis NBR isolatie samplepakket

Zelf de voordelen van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal ervaren? Vraag nu gratis een uitgebreid samplepakket aan! Ga naar www.aerofoaminsulation.eu en maak kennis met Aerofoam NBR isolatiemateriaal.

 

 

 

 

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw project, neem dan contact op met Aerofoam via www.aerofoaminsulation.eu. Wij helpen u graag verder!