Uitgekiende verlichtingsoplossingen voor de industrie

In industriële omgevingen is verlichting van essentieel belang voor de veiligheid en productiviteit. Armaturen van LEDVANCE kunnen de concentratie verhogen, fouten wegnemen en de efficiëntie verbeteren. Maar deze sector houdt ook andere uitdagingen in. Verlichting in industriële faciliteiten moet betrouwbaar en idealiter automatisch werken, zelfs in stoffige, vochtige, warme of trillende omgevingen – en moet zo voordelig mogelijk qua kosten zijn.

Het armaturenassortiment van LEDVANCE voldoet aan al deze eisen. Het omvat een uitgebreide keuze aan LED armaturen die perfect afgestemd zijn op een groot aantal diverse werkomgevingen. Tegelijkertijd betekenen de eenvoudige installatie, lage gebruikskosten en het minimale onderhoud dat de systemen zichzelf snel terugverdienen.

Constante lichtopbrengst
Dit is bijvoorbeeld een kenmerk van de LEDVANCE High Bay DALI. De totale gebruikskosten zijn bijzonder voordelig dankzij lichtmanagement met een DALI-driver (met sensor en dimfunctionaliteit). De CLO-versie van dit armatuur heeft tijdens de gehele nominale levensduur een constante lichtstroom tot 17.500 lumen. En dankzij de IP65-classificatie is de High Bay speciaal beschermd tegen stof en water en daardoor geschikt voor vele verschillende gebruiksdoelen in industriële omgevingen.

 

 

 

 

Betrouwbaar in uitdagende omgevingen
De LEDVANCE Damp Proof Special is perfect uitgerust om gebruikt te worden in bijzonder veeleisende omgevingen, zoals de levensmiddelenindustrie. De behuizing van PMMA is beter bestand tegen oliën en chemische reinigingsmiddelen dan behuizingen van polycarbonaat. Dankzij de IK06-classificatie is dit armatuur bovendien bestand tegen schokken en stoten tot 1 joule. Met bescherming die voldoet aan de normen IP67 (DIN EN 60529) en IP69K (ISO 20653:2013) is de Damp Proof Special tevens bestand tegen stof, het binnendringen van water (tot een diepte van maximaal een meter) en krachtige warme waterstralen.

 

Compact ontwerp, gemakkelijke installatie
De LEDVANCE Damp Proof Compact is een vochtbestendig armatuur (IP65) in een compact en aantrekkelijk ontwerp met een hoog rendement (120 lm/W). Het armatuur kenmerkt zich door een zeer eenvoudige installatie: een gereedschapsvrije aansluiting met twist & lock mechanisme voor een snelle en gemakkelijke montage. Damp Proof Compact verdeelt een uniform licht met een brede stralingshoek en bespaart daarbij tot 50% energie ten opzichte van armaturen op basis van compact fluorescentietechnologie. Een ideale lichtoplossing voor ruimten zoals logistieke hallen, werkplaatsen en industriële omgevingen. Het nieuwe armaturenassortiment van LEDVANCE maakt van licht een belangrijke succesfactor.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar LEDVANCEMeer informatie