Van Dorp neemt aandelen in Van Galen Techniek

Technisch dienstverlener Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen in Van Galen Klimaattechniek. Van Galen heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. De overname past goed binnen de strategie van Van Dorp. Het installatiebedrijf versterkt hiermee haar positie in Nederland. Van Galen blijft als zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren in de markt onder leiding van Klaas Noorlander.

Van Galen is in financieel zwaar weer terecht gekomen. Om de continuïteit van het bedrijf en de werkzaamheden voor medewerkers en klanten te kunnen waarborgen, neemt Van Dorp de aandelen in Van Galen over. Van Dorp is een financieel sterk en betrokken aandeelhouder en dit maakt dat de zorgen betreft de continuering van de werkzaamheden voorbij zijn.

Van Galen blijft als zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren in de markt. Henk Willem van Dorp noemt Van Galen een prachtig bedrijf met een hele goede naam en veel kennis en kunde onder de gepassioneerde medewerkers. “Ik ben verheugd dat de continuïteit nu gewaarborgd is en dat wij onze positie in de markt kunnen versterken.”