Veilig werken met di-isocyanaten

Heb je het basiscertificaat Veilig Werken met PUR en werk je met 2-componenten gietharsen (ISOPA-048) in combinatie met di-isocyanaten? Bijvoorbeeld bij gietmoffen en het afdichten van kabeldozen? Dan is een aanvullende, product-specifieke opleiding verplicht.

Op 13 december verzorgt ArboTechniek een gratis online training. Na succesvolle afronding krijg je een certificaat dat 5 jaar geldig is. De training duurt ongeveer 35 minuten, inclusief toets. De training verloopt via de Teams-link, waarna je de toets digitaal afneemt met je smartphone. Tijdens de training kun je ook vragen stellen aan de trainer. Houd daarom zowel een laptop als smartphone bij de hand.

Train je hele team in één keer, bijvoorbeeld via een beamer of met meerdere mensen achter één laptop. Zorg dan wel dat iedereen zich met eigen e-mailadres aanmeldt via de smartphone om zo toegang te krijgen tot de toets. Na het succesvol afronden van de toets krijg je het certificaat binnen 2 weken opgestuurd. Inschrijven voor de training kan hier. (via Techniek Nederland)