Webinar: gasloos renoveren met warmtepomp en convectoren

Woningcorporaties in Nederland staan de komende decennia voor de enorme uitdaging om meer dan twee miljoen bestaande rijwoningen en galerijwoningen gasloos te maken. Ook particuliere woningeigenaren en VvE’s zijn op zoek naar haalbare en betaalbare oplossingen. Maar hoe kunnen we dit het beste aanpakken? Jaga en NIBE slaan de handen ineen en bespreken dit onderwerp in een gratis webinar.

Op donderdag 15 april om 14.00 uur vindt dit webinar plaats voor professionals waarin de mogelijkheden worden besproken. Hoe kunnen bestaande woningen gasloos gemaakt worden en hoe kunnen we ons voorbereiden op de toekomst met hybride warmtepompen en lage temperatuur convectoren? Het webinar wordt gepresenteerd door Erik Numan (Business Development Manager NIBE), Rob van Bergenhenegouwen (Sales Engineer NIBE) en André Nuijten (Adviseur Zuid-Oost Nederland Jaga).

Ook worden enkele interessante referentieprojecten besproken waarin warmtepompen zijn toegepast in combinatie met Jaga Tempo LT-convectoren. Deelnemers krijgen tijdens het webinar de gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Vragen die niet tijdens het webinar kunnen worden behandeld, worden na afloop per mail beantwoord.