Hefas Brandbeveiliging zoekt installateurs!

 

Hefas Brandbeveiliging is een branddetectiebedrijf met landelijke dekking. De wet- en regelgeving is complex en zeker niet altijd makkelijk te interpreteren. En dan zijn er nog de vele richtlijnen. Het dienstaanbod van Hefas is erop gericht u juist hierbij ter zijde te staan. Wij nemen verantwoordelijkheid voor brandveiligheid. Hefas levert alle diensten rondom brandveiligheids-vraagstukken maar installeert niet zelf.

Installateurs gezocht!
Hefas Brandbeveiliging is een groeiende onderneming en daarom zijn wij op zoek naar partners in verschillende delen van het land. Op deze manier willen wij samen de brandveiligheid in Nederland naar een hoger niveau tillen. Installateurs die de samenwerking zoeken met een gedegen branddetectiebedrijf, mede ter ondersteuning bij de uitvoering van uw opdrachten, nodigen we hierbij uit om contact met ons op te nemen om te praten over een partnership. Graag maken wij gebruik van uw diensten op installatiegebied voor vervangingsprojecten bij onze bestaande eindklanten.

Brandveiligheid verdient een specialistische partner!
“Uit recent onderzoek van de Rabobank blijkt dat van de bedrijven die volledig zijn verwoest door brand de helft binnen twee jaar failliet gaat. Brandveiligheid wordt door veel bedrijven ervaren als een wettelijke verplichting en een kostenpost, maar verdient serieuze aandacht én bovenal een specialistische partner”, aldus Gerben Sikkes, Directeur van Hefas Brandbeveiliging.

Onderhoud
De crisis loop ten einde. U heeft uw handen weer vol met het installatiewerk en kan het onderhoud er amper bij blijven doen. Zeker met een arbeidsmarkt voor technisch personeel die steeds krapper wordt. U kunt Hefas direct benaderen voor het uitvoeren van onderhoud en storingsopvolging bij eindklanten. Ons meermerkenbeleid heeft hier als voordeel dat Hefas bijna altijd inzetbaar is. Dat kan in onderaanneming of direct op contract bij de eindklant met een interessante fee voor u als installateur voor het aanbrengen van de eindklant. Jaarlijkse inkomsten stromen binnen en u hoeft er niets meer voor te doen!

BMI2011
Hefas is een specialist in brandveiligheid en een BMI2011 Erkend bedrijf. “Die certificering geeft een bepaald kwaliteitsniveau aan en maakt latere inspecties beduidend eenvoudiger en voordeliger,” aldus Sikkes. “Behalve het opstellen van een PVE, het ontwerpen/projecteren en ingebruikstellen begeleiden we tevens het certificeringstraject van de brandmeldinstallaties. Ook de materiaallevering hoort daar natuurlijk bij, alsmede een inschatting van de installatiekosten….. waarvan we het werk bij partners neerleggen!

Daarnaast bieden we ondersteuning aan installateurs die zelf geen of niet-volledige brandexpertise in huis hebben of een capaciteitstekort om hun brandopdrachten geheel zelf te vervullen. Wij ontzorgen installateurs op brandgebied en zoeken bewust de samenwerking op om elkaar te versterken. Onze kracht zit hem in het feit dat we met bijna alle gerenommeerde merken kunnen werken, waaronder Bosch, NSC, Securiton, Firas, Brinkman&Germeraad, Cooper, Notifier, Hertek en Siemens.”

 


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Hefas Meer informatie