Succesvolle samenwerking tussen Hefas Brandbeveiliging en Tao Elektrotechniek

IMG_3537_3

De wet- en regelgeving omtrent brandbeveiliging is complex en zeker niet altijd makkelijk te interpreteren, nog los van de vele richtlijnen. Hefas Brandbeveiliging kan installateurs op het gebied van brandveiligheid volledig ontzorgen. Dankzij het meermerkenbeleid en ruime expertise kan Hefas Brandbeveiliging invulling geven aan het complete scala aan brandbeveiliging.

Hefas Brandbeveiliging is benaderd door Tao Elektrotechniek voor samenwerking. Tao is de toonaangevende ontwikkelaar in de installatietechniek. Zij kunnen een totaalpakket aanleveren in de installatietechniek. Tao is op het gebied van innovatieve producten altijd bezig met ontwikkelingen in zowel de lichtregelinstallaties als het verbeteren van reguliere producten/werkwijzen.

 

Vanwege de veranderende wet- en regelgeving heeft Tao voor een beursgebouw in Houten de huidige installatie moeten uitbreiden. Voor het uitvoeren van deze opdracht heeft Tao Hefas benaderd aangezien Hefas over alle expertise op het gebied van brandveiligheid beschikt. Hefas biedt ondersteuning aan installateurs die zelf geen of een niet-volledige brandexpertise in huis hebben. De huidige installatie is met onder andere een Personen Zoek Installatie (PZI), Multi sensor melders met ASA technologie en een koppeling tussen de brandmeldcentrale en sprinklermeldcentrale uitgebreid.

Toa heeft de samenwerking met Hefas als zeer prettig ervaren. Door middel van een fire-check zijn de aanpassingen die nodig zij voor certificering vastgesteld, waarna er door Hefas een Programma van Eisen is opgesteld. De heldere communicatie tussen Tao en Hefas betreffende de uitvoering was prettig, volgens beide partijen. De flexibiliteit van Hefas omtrent de inbedrijfstelling werd ook erg gewaardeerd. De installatie heeft Tao Elektrotechniek uiteraard zelf uitgevoerd. De samenwerking is volgens beide partijen voor herhaling vatbaar.

IMG_3559_2

De samenwerking met Tao is één van de vele voorbeelden waarbij de installateur en Hefas samen een brandveilige situatie creëren. Er is geen vraagstuk dat Hefas niet kan oplossen. Behalve de grotere complexe systemen, kunnen we ook voorzien in plug and play systemen. Hefas installeert zelf niet en zoekt hierbij ook de samenwerking met de (huis)installateurs. Samen met de installateur willen wij het thema brandveiligheid in Nederland naar een hoger niveau tillen. Onze kracht zit hem in het feit dat we met bijna alle gerenommeerde merken kunnen werken, waaronder Bosch, Siemens, Hertek, NSC, Securiton, Firas, Brinkman&Germeraad, Cooper en Notifier.

Veiligheid en continuïteit verdienen serieuze aandacht én bovenal een specialistische partner waarbij Hefas Brandbeveiliging u graag ontzorgt.

Hefas-logo's


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Hefas Meer informatie