Connect the Wires met TRILUX Essentials

TRILUX Essentials omvat een selectie van de meest gangbare LED-armaturen voor de professionele verlichtingsmarkt. In de meeste gevallen biedt het portfolio een ongecompliceerde één-op-één vervanging van conventionele armaturen, maar ook bij nieuwbouw heeft Essentials voor iedere ruimte en toepassing een passend antwoord. Installateurs die de brochure aanvragen, ontvangen een leuk extraatje.

Het portfolio bestaat uit een compleet binnen- en buitenverlichtingsaanbod inclusief lichtsturing en noodverlichting. Omdat TRILUX veel van zijn producten vlak over de grens produceert, zijn klantspecifieke eisen relatief eenvoudig te vervullen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan afwijkende optieken voor een andere lichtverdeling, een andere lichtkleur of een niet-standaard armatuurkleur. Nagenoeg alles is mogelijk.

Connect the Wires
Ter gelegenheid van de lancering, is TRILUX de ‘Connect the Wires’ campagne gestart. Iedere aanvrager van de TRILUX Essentials brochure ontvangt een gegarandeerde prijs bij zijn aanvraag. Of het nu een lekker warme beanie is, de uiterst praktische touchscreen handschoenen of een supergave Dopperfles: gegarandeerd prijs. Iedereen die meespeelt met de ‘Connect the Wires’ prijs maakt daarnaast kans op de hoofdprijs naar keuze: een professionele tafelvoetbaltafel óf een TRILUX Essentials productenpakket ter waarde van € 1.000,-.

Vraag de gratis TRILUX Essentials brochure aan, Connect The Wires en win gegarandeerd te gekke TRILUX-prijzen! Ga dus snel naar VOORDEINSTALLATEUR.COM/ESSENTIALS

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar TRILUXMeer informatie