De online groothandel in verlichting

De online groothandel in verlichting – VerlichtingNL.nl

“Bij VerlichtingNL hebben wij wat je zoekt en hebben wij gegarandeerd de juiste oplossing voor jou!”

  • Persoonlijk account;
  • Loyaliteitsprogramma (inkoopvoordeel);
  • Volledig en actueel assortiment;
  • Persoonlijk dashboard;
  • Bestelgemak voor kleine en grote orders;
  • Een adviseur die al jouw vragen kan beantwoorden;
  • Wij kopen rechtstreeks in bij de fabrikant.

Kom jij langs bij onze stand en maak jij gebruik van de voordelen van een zakelijk account bij VerlichtingNL? Dan kan jij profiteren van onze beursactie. Wanneer jij een zakelijk account aanmaakt, profiteer je de eerste 3 maanden van de voordelen van het gouden pakket!

Wij hebben wat jij zoekt
VerlichtingNL is de online groothandel waar een groot assortiment aan verlichting en aanverwante artikelen aan wordt aangeboden aan installateurs en business-to-business klanten. VerlichtingNL is een merkonafhankelijke webshop en daardoor kan je hier alle verschillende soorten merken vinden. Naar welke verlichting je ook op zoek bent, wij hebben wat jij zoekt!

Wij garanderen de juiste oplossing

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor jouw situatie, kan VerlichtingNL jou deze oplossing bieden. Voor elke situatie, hebben wij wel een geschikte oplossing. Heb je toch nog een vraag over jouw situatie en/of kan je wel wat hulp gebruiken? Eén van onze specialisten helpt jou graag verder op weg, zodat er altijd een oplossing komt!

Weer nieuwe merken toegevoegd in het assortiment, waaronder Schiefer, SLV, MacBright, Limeta en DMLUX

Schiefer
Het volledige assortiment van Schiefer aan lichtbronnen is te vinden bij VerlichtingNL. Schiefer heeft 10.000 verschillende soorten typen lichtbronnen, waarvan er zeker 4500 Schiefer-producten zijn omgezet naar de ETIM-normen. Schiefer biedt ook een groot assortiment aan SPL LED-lampen aan. Zij bieden met ruim 500 items een totaaloplossing voor vele toepassingen.

Wanneer je niet beschikt over Schiefer als leverancier in je pakket dan kan je terecht bij VerlichtingNL voor de producten van Schiefer. VerlichtingNL is namelijk de enige aanbieder in de Benelux die het gehele assortiment in 48 uur kan leveren.

SLV
Naast lichtbronnen van Schiefer is er ook designverlichting van SLV te vinden in de webshop. SLV biedt een groot assortiment aan designverlichting aan en deze kan je vinden bij VerlichtingNL. Waar je aan moet denken bij designverlichting zijn onder andere de volgende producten: hangverlichting, staande lampen, slaapkamerverlichting etc.

MacBright
Ook zijn er armaturen in het assortiment te vinden. Deze armaturen worden aangeboden door MacBright. MacBright is er voornamelijk voor bedrijven en groothandels, om ervoor te zorgen dat hun bedrijfspanden verlichting zijn. Zij staan voor Smart Light Solutions en dit houdt in dat de armaturen vernieuwend, intelligent en van hoge kwaliteit zijn.

Limeta
Wat ook erg belangrijks is, is dat je bedrijfspand buiten ook goed opvalt en het liefst dag en nacht. Met de vlaggenmast verlichting van Limeta is dit geen probleem. Limeta helpt je om de zichtbaarheid van jouw bedrijfspand te vergroten, zelfs in het donker. Wanneer je benieuwd bent naar de vlaggenmast verlichting van Limeta, kan je ook deze producten vinden in de webshop van VerlichtingNL!

DMLUX
DMLUX biedt een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. DMLUX onderscheidt zicht door mee te gaan met de nieuwe technologieën en trends. Wat vooral opvalt aan DMLUX is dat het programma voor 95% uit LED verlichting bestaat.

VerlichtingNL heeft een doel op de beurs: klanten werven.

Op een gemakkelijke en voordelige manier verlichting inkopen? Dat is mogelijk bij VerlichtingNL. Je kan makkelijk een zakelijk account aanmaken. Door het aanmaken van een zakelijk account, kan je niet alleen makkelijk inkopen bij VerlichtingNL, maar je profiteert ook nog eens van veel inkoopvoordelen omdat VerlichtingNL rechtstreeks bij de fabrikanten inkoopt.

Ben jij benieuwd wat een zakelijk account bij VerlichtingNL precies inhoudt en of jij ook kan profiteren van de vele voordelen? Kom dan langs bij onze stand en onder het genot van een gratis kop koffie, kan je samen met ons een zakelijk account aanmaken! Wanneer jij een zakelijk account hebt aangemaakt bij ons, profiteer je de eerste 3 maanden van alle voordelen van het hoogste pakket!

Hoe kun je je nu al inschrijven als klant
Heb je nu al belang bij een zakelijk account bij VerlichtingNL? Dat is mogelijk door je te registreren op: www.verlichtingnl.nl/zakelijk. Hier is het mogelijk om makkelijk en snel een account aan te maken, zodat je in vervolg makkelijk en snel verlichting in kan kopen bij ons!