Extra plekken op beursvloer Elektro Vakbeurs Hardenberg

Elektro Vakbeurs Hardenberg is al achttien jaar de belangrijkste elektrobeurs van Nederland. Door het wegvallen van Elektrotechniek Utrecht 2017 is Elektro Vakbeurs Hardenberg nu ook de enige elektrobeurs van Nederland. Het uitverkochte elektromoment op 29 en 30 november en 1 december 2016 in Evenementenhal Hardenberg creëert door de recente ontwikkelingen, nu extra plekken op haar beursvloer om zoveel mogelijk bedrijven de kans te geven aanwezig te zijn op dit unieke elektromoment.

Door recente ontwikkelingen in de branche, groeit Elektro Vakbeurs Hardenberg uit tot de enige nationale elektrobeurs van Nederland. Het stabiele en vertrouwde platform vindt al over twee weken plaats in Evenementenhal Hardenberg. “Om ons heen gebeurt veel, maar wij blijven dezelfde koers varen. Elektro Vakbeurs Hardenberg wordt voor de branche nu nog belangrijker dan het al was,” zegt Warner Bakker namens Evenementenhal.

Fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en groothandelaren op het gebied van elektrotechniek krijgen in Hardenberg – door het wegvallen van Elektrotechniek Utrecht 2017 – hun enige kans om producten en diensten te presenteren aan ruim 10.000 professionals.