Hoeveel meters voordeel op de C-Line LED lichtlijnen claim jij?

De lichtlijnen van TRILUX zijn al meer dan 25 jaar een begrip in de industrie en logistiek. De nieuwe C-line LED lichtlijnen kunnen dankzij haar veelzijdigheid vrijwel alle verlichtingseisen vervullen. Tel de eenvoudige montage en de scherpe prijs hierbij op en er is eigenlijk geen reden meer om niet voor de C-Line LED lichtlijnen van TRILUX te kiezen. Profiteert van tijdelijk 10% EXTRA VOORDEEL op jouw standaard inkoopprijs bij de groothandel.

Meters voorsprong
Met een levensduur van 70.000 uur (70% lumenbehoud) en een efficiëntie tot 170 lm/W is de C-Line LED onderaan de streep de beste keuze voor in de industrie en logistiek. De lichtlijnen zijn standaard leverbaar met lichtkleur 830, 840 of 865, een lichtstroompakket tot 12.000 lumen, maar liefst 10 verschillende optieken en zijn daarnaast ook toe te passen in de voedingsmiddelenindustrie (HACCP). Daar bovenop komt nog de vijf jaar fabrieksgarantie en de mogelijkheid tot een gratis proefopstelling. Kwaliteit en zekerheid!

Energy & Light Monitoring
Bij TRILUX LED lichtlijnen DALI-dimbaar in combinatie met het LiveLink lichtmanagementsysteem is het nu mogelijk om jouw klant gratis inzicht te geven in onder andere zijn energieverbruik en de levensduur van de armaturen. Op die manier ben jij als installateur nét een beetje slimmer dan je collega’s en zit jouw klant nooit meer in het donker.

Korting
En het wordt nog beter. Pak nu 10% extra voordeel op C-Line LED lichtlijnen bovenop jouw standaard inkoopprijs bij de groothandel. Claim jouw voordeel, maar wees er snel bij! De eerste 50 claims op metersvoordeel.nl ontvangen een gratis LiveLink bij hun lichtlijnenproject!

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar TRILUXMeer informatie