Installeren 2.0: prefab installeren voor de woningbouw

Als installateur moet u steeds meer werk verzetten in minder tijd. Vakbekwame mensen zijn immers schaars en tegelijkertijd worden de regels strenger en de kwaliteitseisen hoger. Installeren 2.0 biedt de oplossing!

Installeren 2.0 is een uniek en innovatief concept. Door het uiterst complete assortiment installeert u 100% stekerbaar: van groepenkast tot schakelmateriaal. Alle producten worden volgens uw wensen in elkaar gezet en getest. Volledig prefab dus. Vervolgens wordt alles desgewenst per verdieping of eenheid afgeleverd op de afgesproken locatie en tijd. Inpluggen. Monteren. Klaar! Hierdoor werkt u drie keer sneller dan bij traditioneel installeren. En bovendien vermindert u uw faalkosten met 90%.

Wat is nieuw?
Wij hebben een aantal slimme verbeteringen doorgevoerd bij Installeren 2.0. Zo hebben wij o.a. een functie onderscheid gemaakt in de snoerkleuren. Fout stekeren is hierdoor uitgesloten. Ook hebben we een codering aan de snoeren meegegeven en hebben we het chassisdeel rood gemaakt. Dit zorgt voor extra visueel gemak voor het aansluiten van de voeding.

Gegarandeerd een gunstig resultaat
Installeren 2.0 is echt een kwestie van plug & play. Bij uw elektrotechnische groothandel vindt u namelijk een uiterst compleet assortiment 100% stekerbare producten van Installeren 2.0: contactdozen, schakelaars, dimmers, perilex, koppelsnoeren, centraaldozen, kabeldozen en Click-mate NXT groepenkasten. En dat betekent winst voor u. Met de prefab installatie-oplossing van Installeren 2.0 installeert u namelijk een volledig appartement in enkele uren. Het is dan ook een slimme en snelle oplossing voor zowel nieuwbouw, als transformaties naar woningen, appartementen en hotels. Hiermee bent u ondanks de hogere materiaalkosten verzekert van een gunstig resultaat.

Herbruikbaar en duurzaam
De producten van Installeren 2.0 zijn onderhoudsvrij en voldoen natuurlijk aan de normen en wetgeving. U heeft bovendien garantie op de werking van de totale installatie. Daarnaast zijn alle installatieproducten van Installeren 2.0 ook herbruikbaar. Zo beperkt u de kosten en afvalstromen en draagt u actief bij aan een circulaire economie.

Dat is installeren volgens Attema.

 

Voor meer informatie over Attema Meer informatie