Licht verbinden met netwerk opent slimmere wereld

Signify -opgericht als Philips- is wereldleider in verlichting voor professionele en consumentenverlichting en met het internet verbonden verlichting. We leveren hoogwaardige verlichtingsproducten, – systemen en -services. Onze bedrijfsnaam komt voort uit het feit dat licht een intelligente taal is geworden die informatie kan uitwisselen. Door licht te verbinden met het netwerk openen we de deur naar een slimmere wereld en ontstaan er unieke kansen.

Smart lighting vormt de toekomst
Steeds meer producten worden gekoppeld aan het internet en worden alsmaar slimmer. Dit geeft de gebruiker meer flexibiliteit, bespaart extra kosten en biedt meer comfort. Daarom smeden we strategische partnerships met toonaangevende bedrijven zodat we samen complementaire technologieën en mogelijkheden kunnen leveren voor onze klanten en leveren we nieuwe waarde en ervaringen. Door met deze vernieuwende blik naar licht te kijken krijg je meer inzichten. Met Interact leveren we data via connected verlichting. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om data voor verlichting, ventilatie of een aanwezig gebouwbeheerssysteem. De Interact API legt een verbinding tussen alle systemen. Daardoor is er direct inzicht in hoe de systemen en de daaraan gekoppelde apparaten functioneren. Daarnaast geeft Interact totale controle en kunnen systemen op afstand worden bediend en beheert. We verzamelen via connected verlichting gegevens in één dashboard voor het beheer en besturing van een gebouw of stad. Interact API maakt en ondersteunt data-enabled services.

Duurzame oplossing
Zo besparen we energie en dragen we bij aan het veiliger en comfortabeler maken van het leven van mensen, maken we bedrijven en steden efficiënter, productiever en leefbaarder en de wereld duurzamer. Slimme verlichting gaat dus ook over duurzaamheid door energiebesparing. Alles begint met ‘verledden’ en dan vervolgens met connecteren. Door die combinatie daalt het energiegebruik opmerkelijk. Signify maakt zich sterk dat door de omschakeling naar slimme verlichting het aandeel van licht in het wereldwijde energieverbruik kan dalen tot 8% in 2030 vergeleken met de 13% in 2018.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar SignifyMeer informatie