Mepac introduceert duurzame grootverpakkingen en unieke flexbuis-spijkerclip

Bij Mepac bieden ze niet alleen praktische oplossingen die je werk makkelijker maken, zoals de nieuwste flexbuis-spijkerclip, maar ze denken ook mee in een stukje duurzaamheid. Met de grootverpakkingen voor de standaard 16/19 mm spijkerclip bijvoorbeeld zet je een stap in de goede richting naar een duurzamere toekomst. 

De grootverpakking van de 16/19 mm spijkerclip, beschikbaar in zowel grijs als transparant, omvat maar liefst 600 spijkerclips. De verpakking bestaat uit een stevige kunststof emmer met een doorzichtig deksel. De emmer leent zich perfect voor toepassing in vochtige bouwomgevingen waar betrouwbaarheid en duurzaamheid essentieel zijn. Door te kiezen voor een grootverpakking maak je dus een bewuste keuze voor duurzaamheid. Je vermindert immers de hoeveelheid afval en kunt de emmer hergebruiken. 

Solide oplossing

De Mepac 16/19 mm-spijkerclips zijn ontworpen voor de bevestiging van buizen of kabels, met specificaties die garant staan voor kwaliteit. Met een spijkerlengte van 40 mm en een spijkerdiameter van 2,5 mm, plus een thermisch verzinkte hardstalen veiligheidsnagel, bieden de clips een solide oplossing voor al je bevestigingsbehoeften. Met een beschikbaarheid in een grijze of transparante uitvoering biedt Mepac voor elk project de beste match. 

Flexbuis-spijkerclip

Nieuw in het assortiment van Mepac is de flexbuis-spijkerclip, waarmee je eenvoudig flexbuizen strak kunt bevestigen. Het specifieke ontwerp van de clip met één gecentreerde rib aan de binnenzijde zorgt ervoor dat flexbuizen stevig worden ingeklemd. Aangezien de flexbuis-spijkerclip één rib heeft die over de hele ronding loopt, is de clip universeel inzetbaar voor vrijwel alle flexbuizen, onafhankelijk van de ribafstand. De slanke vorm van de beugel maakt hem zelfs geschikt voor gebruik in sleuven, waardoor je een nette installatie kunt garanderen zonder dat de buis verschuift.

Alle spijkerclips in het Mepac-assortiment zijn halogeenvrij en voorzien van een thermisch verzinkte hardstalen spijker voor extra veiligheid. Met Mepac kies je dus niet alleen voor kwaliteit en efficiëntie, maar ook voor een toekomst waarin duurzaamheid centraal staat.