Nieuw in Nederland: Saltek overspanningsbeveiliging

De markt voor overspanningsbeveiliging groeit hard in Nederland, niet in de laatste plaats vanwege de populariteit van solar toepassingen. Conduct Technical Solutions heeft medio 2018 een voor de Nederlandse markt nieuwe fabrikant in overspanningsbeveiliging op de markt geintroduceerd. Saltek biedt volgens directeur Pieter Kremer een betere concurrentiepositie voor de installatiebranche.

De Nederlandse markt voor overspanningsbeveiliging kent momenteel drie marktleiders. Volgens Kremer is er nog ruimte voor een vierde speler. Hij legt ook uit waarom. “Saltek is aan een grote opmars bezig in Europa. Dit bolwerk van ingenieurs weet namelijk kwalitatief hoogwaardige systemen te bouwen op het niveau van de bekende Duitse fabrikanten, maar die uitblinken in toepasbaarheid én prijs. De hoge kwaliteit SPD’s worden gezien het land van productie (Tsjechië) tegen een zeer competitief prijsniveau gefabriceerd en geleverd. Dat maakt dat we installateurs een uiterst goede concurrentiepositie kunnen bieden.”

Zekerheid
Op basis van ISO9001, ISO14001 en OHSAS18001 certificering garandeert Saltek kwaliteit die tevens terug te vinden is in producten van de bekende andere A-fabrikanten. “Uniek in de ontwikkelingsmethode van Saltek is volgens Kremer de hoge mate van aandacht voor klanten. Saltek luistert, ontwikkelt en biedt normconforme producten precies zoals de markt vraagt. Compleet, kwalitatief goed en zeer prijsgunstig. Saltek producten komen volledig getest de fabriek uit en zijn gegarandeerd foutloos. Type 1 en 2 afleiders bieden 50 kA kortsluitvastheid én voorkomen bij maximale ontlading het doorslaan van de geschakelde zekeringen. Geschakelde zekeringen blijven in, zelfs al vanaf 20 A. De zeer complete serie SPD’s zijn tevens gebaseerd op vergrendelde insteekmodules.”

Conduct heeft de Saltek producten medio 2018 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. “De eerste resultaten overtreffen onze verwachtingen. Een aantal paneelbouwers werkt al naar volle tevredenheid met de producten van Saltek. Wij leveren de producten via de landelijk dekkende groothandels,” besluit Kremer.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar ConductMeer informatie