Nieuwe kantoorarmaturen van LEDVANCE

Germany, Munich, Conference room

Moderne kantoorverlichting is meer dan alleen een aantal armaturen en fittingen. Licht in kantoren moet niet alleen verlichting bieden, maar ook de concentratie versterken en het gevoel van welzijn onder de werknemers bevorderen en, met het oog op de kosten, slim en efficiënt gestuurd kunnen worden. Het nieuwe assortiment kantoorarmaturen van LEDVANCE laat zien hoe aan al deze verwachtingen kan worden voldaan.

Het LEDVANCE portfolio kantoorverlichting bestaat uit LED armaturen in zeer uiteenlopende versies – Panel, Linear en Downlight. En door automatische lichtsturing zijn de armaturen alleen aan op plaatsen waar dat op dat moment nodig is. Andere voordelen van LEDVANCE kantoorarmaturen zijn onder andere eenvoudige installatie, lage bedrijfskosten en minimaal onderhoud – en daardoor zeer korte terugverdientijden.

Drie lichtkleuren in één armatuur
De LEDVANCE Downlight Comfort beschikt over drie verschillende kleurtemperaturen, namelijk 3000 / 4000 / 5700K en deze kunnen direct op het armatuur worden geselecteerd. Een ander kenmerk van dit armatuur is het lage flikkerniveau dankzij een speciale driver en zijn antiverblindingseigenschappen (UGR<22). Ook kan dit LED armatuur worden gebruikt als directe vervanging van CFL downlights. Deze combinatie van eigenschappen maakt de LEDVANCE Downlight Comfort perfect geschikt voor kantoren.

Gelijkmatige lichtverdeling, minder verblinding
De LEDVANCE Linear IndiviLED beschikt over zeer flexibele montageopties, waarbij kan worden gekozen uit opbouwmontage, pendelmontage of rijverlichting met maximaal 20 armaturen. Leverbaar als een complete verlichtingsoplossing met DALI-sensor, met een noodverlichtingsunit en als een uitvoering met doorvoerbedrading. Dit armatuur biedt een potentiële energiebesparing tot 50% in vergelijking met conventionele T5-armaturen. IndiviLED®-optica zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling en minder verblinding (UGR<16): ideale verlichting bij werkzaamheden achter de computer.

Lange levensduur, uniforme lichtverdeling
De LEDVANCE Panel 600 heeft een lange levensduur tot wel 60.000 uur en beschikt over zeer goede prestaties met een rendement van maximaal 120 lm/W. De melkglazen (OP) diffusors op de Panel 600 vervaardigd van polystyreen (beschermingsklasse IP20) of van PMMA (beschermingsklasse IP54) zorgen voor een bijzonder uniforme lichtverdeling. De PMMA versie is ideaal voor gebruik in speciale omgevingen, zoals badkamers of ziekenhuizen. De polystyreen microprismatische (MP) diffusors op de Panel 600 (IP20) bieden een betere lichtsturing met verminderde verblinding (UGR<19 conform UNI-EN 12464-1). Met uitstralingshoeken > 65° is de luminantie beperkt tot L ≤ 3.000 cd/m2.

Het nieuwe assortiment kantoorarmaturen van LEDVANCE legt de basis voor een positieve werk-lichtbalans in allerlei soorten kantooromgevingen.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar LEDVANCEMeer informatie