Nieuwe ronde vloerdoos voor binnen en buiten

Klein, waterbestendig en geschikt voor installatie binnen en buiten. Dat is de nieuwe ronde vloerdoos van Legrand. De IP66 ronde vloerdoos heeft vier modules voor bijvoorbeeld twee wandcontactdozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een versie met vaste scharnierend deksel en één met losse deksel. Afhankelijk van de duur en de frequentie waarmee de vloerdoos wordt gebruikt, kiest men voor één van beide.

Voor frequent gebruik gedurende een korte tijd, is de dekselset met vaste scharnierend deksel de beste keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hal of open ruimte. Wanneer de vloerdoos regelmatig wordt ingeschakeld tijdens het schoonmaken en het deksel geopend en daarna weer gesloten wordt.

Voor tijdelijk gebruik van lange duur is de dekselset met losse deksel de beste keuze. Voorbeelden hiervan zijn toepassing bij een buitenzwembad in de zomerperiode, in winkelcentra en bij evenementen. Als de dekselset wordt gecombineerd met een IP55 kabeluitvoer voor extra bescherming van de kabels.