Noodstroom is doorgaan

Next UPS

We zijn met z’n allen steeds meer afhankelijk geworden van het stroomnet. Lang niet iedereen is zich daar echter bewust van. Wat gebeurt er met de bedrijfskritische onderdelen als de stroom uitvalt? Denk aan computerruimtes, zorgoproep- en alarmsystemen, betaalsystemen, maar ook het openen van bijvoorbeeld een elektrische roldeur. UPS4ALL ziet zichzelf als dé noodstroomspecialist en levert noodstroomsystemen voor zeer brede toepassingsgebieden onder het motto: ‘noodstroom is doorgaan’.

UPS4ALL is een initiatief van Craneo Computerruimtes, specialist in ontwerpen, (her) inrichten en bouwen van computerruimtes, en landelijk IT dienstverlener CSN Groep. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het adviseren voor de juiste noodstroomvoorziening voor elk type organisatie en toepassing. “We onderscheiden drie technieken in UPS: off-line, line-interactive en online,” zegt Ad Vink van Craneo Computerruimtes. “Een online UPS is de meest betrouwbare UPS te koop, deze zorgt voor een continue spanning en frequentie. Het gevaar van een off-line en line-interactive UPS is dat deze zijn ‘load’ dropt en de continuïteit in gevaar komt. Veel mensen weten dat niet. Een online UPS daarentegen zal altijd stoom doorgeven, desnoods via een interne en/of statische bypass. IT apparatuur en toepassingen blijven dus altijd in de lucht.”

 

UPS als maatpak
Dé UPS bestaat niet, benadrukt Ad Vink. “We configureren een UPS altijd als maatpak met oog voor de omgeving en duurzaamheid. En in veel gevallen doen we een beroep op de producten van NEXT UPS Systems, waarmee we inmiddels al vele jaren samenwerken.” Ad vult aan: “Samen met Next UPS Systems maken we het verschil. De kwaliteit van de UPS is dusdanig dat het met de IT apparatuur afgeschreven kan worden. De levensduur van de batterij in de NEXT systemen is aanzienlijk langer dan van alternatieve systemen. Wij zijn dan ook de enige leverancier die een batterijvervanging voorschrijft eens in de zes jaar in plaats van om de drie of vier jaar. Na de batterijwissel kan het UPS met gemak nog een periode van zes jaar overbruggen. De lange levensduur is mogelijk doordat we gebruik maken van EUROBAT 6-9 batterijen. Dat komt niet alleen de TCO ten goede, maar maakt de systemen ook milieutechnisch stukken vriendelijker.”

Voor vaste relaties heeft UPS4ALL een zeer handige webshop in de lucht. “Zij kunnen met drie muisklikken heel eenvoudig producten en componenten bestellen,” Ook zijn we graag bereid een en ander telefonisch toe te lichten. We merken dat hier behoefte aan is en dat een passend advies de faalkosten aanzienlijk vermindert. Betrouwbaarheid en continuïteit is hetgeen wij nastreven en ook uitstralen.”

 


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar UPS4ALL Meer informatie